James Franco, Scarlett Johansson:

Scarlett Johansson i hardt vær etter angrepet på James Franco

Anklages for dobbeltmoral.

HYKLERSK? Scarlett Johansson angrep James Franco i en tordentale under lørdagens kvinnemarsj i Los Angeles. Nå får hun selv kritikk. Foto: NTB Scanpix
HYKLERSK? Scarlett Johansson angrep James Franco i en tordentale under lørdagens kvinnemarsj i Los Angeles. Nå får hun selv kritikk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Under lørdagens kvinnemarsj i Los Angeles, var det en tydelig oppskaket Scarlett Johansson (33) som stilte seg foran den enorme folkemassen for å holde tale.

Kvinnemarsjen i filmbyen var ett av mange arrangementer som ble holdt i forbindelse med ettårsdagen for Donald Trumps innsettelse som president.

I talen gikk Johansson blant annet hardt ut mot skuespiller James Franco (39), som den siste tida er en av mange som er blitt anklaget for seksuell trakassering i Hollywood.

Nå kritiseres derimot Scarlett Johansson selv, som ved flere anledninger både har arbeidet med, og forsvart filmregissør Woody Allen (82). Dette til tross for at 82-åringen i en årrekke har vært anklaget for seksuelt misbruk av sin egen datter.

Tordentale

Ifølge Paper MAG hjalp Mila Kunis (34) sin medsøster Johansson opp på scenen, hvor «Black Widow»-stjerna holdt sin forrykende tale:

- Jeg er forvirret. Hvordan kan en person stå offentlig fram og støtte en organisasjon som hjelper og støtter opp om ofre for seksuell trakassering, mens han privat utnytter maktesløse mennesker, sa Johansson fra scenen, til stor jubel fra de oppmøtte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer