Scarlett Johansson:

Scarlett Johansson vil gjerne støtte Trump, men da må han gjøre én ting for henne først

Skuespillerens oppgjør går verden rundt. 

PÅ ÉN BETINGELSE: Skuespiller Scarlett Johansson har vakt oppsikt med denne talen til Trump. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag ble den mye omtalte kvinnemarsjen i Washington D.C. arrangert, der hundretusenvis av demonstranter fylte gatene for å vise sin avsky mot presidentinnsettelsen som foregikk dagen i forveien. Lignende demonstrasjoner ble også arrangert over hele USA.

Flere kjente kvinner holdt appeller under marsjen. Madonna var en av dem som gikk hardest til verks, og etter å ha sagt «fuck you» to ganger måtte CNN se seg nødt til å skru av lyden hennes.

Filmstjerna Scarlett Johansson holdt også tale foran de mange oppmøtte demonstrantene. Skuespilleren, som er kjent for å holde privatlivet sitt unna pressen, holdt en følelsesladd tale. Hun var blant annet innom kvinners råderett til egen kropp, og hvorfor hun ikke på nåværende tidspunkt kan støtte presidenten.

«Lost in Translation»-stjerna åpnet talen sin med en setning som virkelig fikk publikum til å høre etter.

Snakket varmt

- «Har du vært hos gynekologen ennå?» Det var spørsmålet moren min stilte meg som 15-åring, da jeg informerte henne om forandringer i kroppen min, sa skuespilleren i appellen sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer