Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«The Celebrity Apprentice»

Schwarzenegger har tatt over Trumps realityserie: - You’re terminated

- Hasta la vista, baby. 

TERMINERES: Med ny sjef og programleder, har realityshowet «The Celebrity Apprentice» fått et nytt slagord. Video: CNN/NBC Vis mer Vis mer Vis mer

(Dagbladet): Mens Donald Trump går fra business- og realityverden, og over i politikken, går Arnold Schwarzenegger fra politikken og over i realityverden.

I flere år har Donald Trump vært programleder for realitykonseptet «The Apprentice» - samt kjendisutgaven av den. Herfra kommer hans velkjente slagord, «You’re fired».

Nå når programmet har fått en ny sjef og programleder, skal deltakerne i «The Celebrity Apprentice», ikke bare få sparken, de skal «termineres».

Nytt slagord

I den åttende sesongen er det nemlig skuespiller og tidligere guvernør i California, Arnold Schwarzenegger, som skal ta over stolen til den kommende presidenten.

I går hadde programmet premiere i USA på kanalen NBC. Mot slutten av programmet var det Schwarzeneggers tur til å skinne. En av deltakerne skulle få sparken.

  • Se hva som skjedde i videoen øverst i saken.

- Jeg synes du feilkalkulerer veldig mye. Det var en veldig risikabel ting å gjøre, helt klart. Derfor, «you’re terminated», sier han til en av deltakerne.

Det stopper heller ikke der med filmreferansene.

- Hasta la vista, baby, sier han videre.

Blandet mottakelse

På tross av at Schwarzeneggers program ikke gjorde det like bra som forgjengeren, slik Business Insider skriver, var det flere som lot seg begeistre av programmets nye slagord.

- Han så en mulighet, og gikk for det, skriver en på Twitter.

- Elsker det nye «Apprentice». Schwarzenegger «drepte det». #YoureTerminated, skriver en annen.

- Bravo, Arnie, skriver en til.

- Tøff type

- Jeg har alltid synes det ville være kult å være programleder for dette programmet, og så «bang», en dag var vi der, sier Schwarzenegger i en promo for programmet.

Promoen gir innrykket av at skuespilleren ikke har tenkt å være mildere mot deltakerne enn det hans forgjenger var.

- Her inne kaller dere meg «guvernør», ikke Arnold, sier han strengt mens deltakerne sitter rundt det velkjente styreromsbordet, på tross av at det er seks år siden han gikk av som guvernør.

NY SJEF: I den åttende sesongen av «The Celebrity Apprentice» tar skuespiller og tidligere guvernør i California, Arnold Schwarzenegger, over stolen til den kommende presidenten. Video: NBC Vis mer Vis mer Vis mer

- Jeg har en personlighet med flere sider. Du vil se en mykere side, men også en fyr som vil være en «terminator». Jeg vil være tøff, sier Schwarzenegger videre.

Swarzenegger er en suksesshistorie for mange. Han har i flere år vært en etablert forretningsmann i tillegg til å være en ikonisk skuespiller, og senere politiker.

At Swarzenegger skulle ta over programmet var klart allerede høsten 2015. Det så ut til å blidgjøre hans forgjenger og partifelle. På Twitter gratulerte han etterkommeren.

Med ny programleder flyttes programmet også fra New York til Los Angeles.I programmet skal 16 kjendiser samle inn penger til veldedige organisasjoner gjennom forretningsdrevne konkurranser.

Den britiske popstjernen Boy George, den tidligere modellen og programlederen Tyra Banks, komiker Jon Lovitz og bokser Laila Ali- datter av den avdøde Muhammad Ali - er blant dem som skal delta, skriver The Telegraph.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling