HADDE ET FORHOLD: I boka «Total Recall: My unbelievably true life story» forteller Schwarzenegger om affæren han hadde med danske Brigitte Nielsen. Foto: Stella Pictures
HADDE ET FORHOLD: I boka «Total Recall: My unbelievably true life story» forteller Schwarzenegger om affæren han hadde med danske Brigitte Nielsen. Foto: Stella PicturesVis mer

Schwarzenegger innrømmer å ha hatt et forhold til danske Brigitte Nielsen

«Het affære» med ekskona til Sylvester Stallone.

(Dagbladet):Skuespiller og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger (65) og Maria Shriver (56) separerte seg i fjor etter 25 års ekteskap.

Paret, som har fire barn sammen, gikk fra hverandre etter at at Schwarzenegger innrømte utroskap med en ansatt hos familien.

Nå offentliggjør skuespilleren også en annen affære i selvbiografien «Total Recall: My unbelievably true life story».

Dansk fotomodell Det er nemlig ikke bare familiens hushjelp Schwarzenegger har hatt et forhold til.

I sin egen bok forteller «The Terminator»-skuespilleren også om det han beskriver som en «het affære» med ekskona til Sylvester Stallone, Brigitte Nielsen.

Den danske skuespilleren og fotomodellen Brigitte Nielsen (49) har gjort karriere i Hollywood blant annet som skuespiller, sanger og reality-stjerne, hun har også fått oppmerksomhet for sin kamp mot alkoholproblemer i programmet «Celebrity Rehab».

Møttes under innspilling Schwarzenegger og Nielsen møttes under innspillingen av filmen «Red Sonja» i 1985, og skal ha innledet et forhold på samme tidspunkt som Schwarzenegger ble kjent med Maria Shriver, ifølge AP.

I boka skriver Schwarzenegger at han visste at romansen med Nielsen ikke ville vare, og at det bare fikk han til å innse at han ville gifte seg med Shriver.

Nielsen giftet seg på samme tidspunkt med Sylvester Stallone i 1985. 

Ekteskapet ble kortvarig og paret skilte seg to år etter.

Det ser imidlertid ikke ut til at Schwarzenegger og Stallone har hatt problemer med å komme overens av den grunn.

Gjennom årenes løp har de spilt i en rekke filmer sammen, sist i filmen «The Expendables 2», hvor de forøvrig også havnet på sykehus sammen.

«Dummeste jeg har gjort» I et intervju med «60 Minutes» forteller Schwarzenegger at å ha sex med hushjelpa er det dummeste han har gjort i sitt liv.

SEPARERT: Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver separerte seg i fjor. Paret har fire barn sammen. Foto: Stella Pictures
SEPARERT: Arnold Schwarzenegger og Maria Shriver separerte seg i fjor. Paret har fire barn sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer

I flere år unnlot han å fortelle Shriver om sønnen de to fikk sammen.

- Jeg tror det var det dummeste jeg gjorde i løpet av forholdet. Det var fryktelig. Jeg forårsaket mye smerte både hos Maria og barna, sier Schwarzenegger ifølge AP.

I sin egen bok hevder at han selv ikke trodde at sønnen var hans i starten, men at det ikke var til å unngå å se likheten da gutten ble større, og at han ikke lenger kunne løpe fra ansvaret.

- Jeg innså at det ikke var noen tvil om at det var min sønn, sier Schwarzenegger ifølge New York Daily News.

GODE VENNER: Stallone og Schwarzenegger spilte i «The Expendables 2» sammen. Foto: Stella Pictures
GODE VENNER: Stallone og Schwarzenegger spilte i «The Expendables 2» sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer