Spellemannprisen:

Se antrekkene fra den røde løperen

Musikknorge klar for storslagen fest. 

KLAR FOR FEST: Hanne Sørvaag er ikke nominert til noen priser i kveld, men er likevel blant dem som ønsker å hylle norsk musikk. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
KLAR FOR FEST: Hanne Sørvaag er ikke nominert til noen priser i kveld, men er likevel blant dem som ønsker å hylle norsk musikk. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SENTRALEN: (Dagbladet): I kveld er det duket for Spellemannutdeling i Oslo, hvor det arrangeres intet mindre enn to eventer, ett på Sentralen og ett på Sentrum Scene.

I første omgang deles sjangerprisene ut, og i ettermiddag var det en rekke spente kjendiser og artister som troppet opp på den røde løperen.

En av dem var artist og låtskriver Hanne Sørvaag.

- Dette er alltid en hyggelig fest. Det er koselig at man får vært sammen med, og feiret alle lag i musikkbransjen, sier Sørvaag, som i disse dager også er aktuell i «Hver gang vi møtes».

- Jeg har bare fått fine tilbakemeldinger. Det er et veletablert program, som er populært blant seerne. Alle tilbakemeldinger jeg har fått har vært utelukkende gode, sier hun til Dagbladet.

- Stoppet på gata

En annen som også ser fram til en storslagen musikkfest, er Margaret Berger.

Hun kom sammen med kjæresten Glenn Huth Mæland (39).

De to feirer for tiden ett år som kjærester og smilte bredt på vei inn til utdelingen av de første prisene.

- Jeg forventer å kose meg skikkelig og bare se mange gode opptredener. Det er så mange flinke artister som skal opptre, deriblant Nils Bech, som jeg gleder meg veldig til å se.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer