Gunhild Stordalen:

Se Gunhilds varme hilsen til Petter og hans ekskone

Feiret jula på Mauritius.

VARM HILSEN: Gunhild Stordalen hyller ektemannen Petter Stordalen på Instagram. Foto: NTB Scanpix
VARM HILSEN: Gunhild Stordalen hyller ektemannen Petter Stordalen på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hotellkongen Petter (55) og Gunhild Stordalen (38) har de siste årene vært åpne om sistnevntes sykdom.

Paret har ved flere anledninger hyllet hverandre på sosiale medier, og første juledag tok Gunhild til Instagram med en varm hyllest til ektemannen.

De to er nemlig på ferie på Mauritius, sammen med store deler av familien, og Gunhild legger ikke skjul på følelsene sine.

- Grunnen til at 40 mennesker fordelt på fire generasjoner og fem familier som feirer jula sammen er årets høydepunkt, starter med de to mest sjenerøse menneskene jeg kjenner: Petter Stordalen og Ingrid Stordalen, skriver hun under en video av Petter og hans ekskone Ingrid som danser sammen.

Dette er imidlertid ikke første gang Gunhild har skrytt av ektemannen og ekskona hans. I desember i fjor la nemlig også Gunhild ut et bilde sammen med Ingrid, med noen varme ord under bildet.

- Å være ekskone og kone er kanskje ikke det beste utgangspunktet, men uforutsette vennskap er de beste. Ingrid Stordalen, du er virkelig fantastisk, skrev Gunhild i en kommentar.

Under bildet, som har fått flere tusen likerklikk, roser mange 38-åringen for å være forbilledlig, og at innlegget på mange måter setter livet i perspektiv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer