Omer Bhatti:

Se hvem han feirer jul med!

Overrasker med Jackson-familien i Roma.

I UTLANDET: Omer Bhatti er kjent for sitt nære bånd til Jackson-slekta, og er nå i Roma sammen med flere av Michael Jacksons barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
I UTLANDET: Omer Bhatti er kjent for sitt nære bånd til Jackson-slekta, og er nå i Roma sammen med flere av Michael Jacksons barn. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ingen hemmelighet at den norske hip hop-artisten Omer Bhatti (34) har et nært forhold til den berømte Jackson-slekta. Bhatti har i mange år vært en nær familievenn, og hadde også god kontakt med poplegenden Michael Jackson som gikk bort 50 år gammel i 2009.

Ikke sjelden besøker Bhatti også familien i USA - noe han ofte har dokumentert i sosiale medier. Under julefeiringa for to år siden, dukket Bhatti nemlig opp på et julebilde sammen med Michael Jackson barn, Paris (21), Prince Michael (22) og Blanket (17).

Da Dagbladet snakket med Bhatti i et større intervju i november, kunne 34-åringen avsløre at han i år skulle feire jul sammen med Jackson-barna i Los Angeles.

Nå har Bhatti delt et bilde på sin Instagram-profil med ingen ringere enn kongen av pops kjente datter, Paris Jackson.

I Roma

På bildet smiler duoen til kameraet, mens Jackson holder hendene kjærlig rundt nordmannens hals. Av bildet kommer det fram at de befinner seg i Roma i Italia.

De siste dagene har Bhatti delt en rekke bilder fra den italienske hovedstaden, både fra den berømte spansketrappa og ruinene av amfiteateret Colosseum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer