17. mai 2019:

Se kjendisenes 17. mai-bilder

Champagnefrokost, bunad og norske flagg. Slik feirer kjendisene Norges nasjonaldag.

17. MAI: Kjendiser landet over feirer Norges nasjonaldag med store smil og sine flotteste antrekk. Foto: Skjermdump, Instagram
17. MAI: Kjendiser landet over feirer Norges nasjonaldag med store smil og sine flotteste antrekk. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Norske flagg, bunader, jubel og glede har de siste timene tatt stor plass i sosiale medier under feiringen av nasjonaldagen.

Også flere kjendiser har kledd seg opp i finstasen og delt sine flotteste 17. mai-bilder med fansen på Instagram.

En av dem er Kathrine Sørland (38), som imidlertid innrømmer at hun faktisk ikke har kledd seg i bunad i år. Dette fordi hun etter alt å dømme selger lodd ved sønnens skole i anledning nasjonaldagen.

Til et bilde fra i fjor - der hun hadde på seg bunaden sin - skriver hun følgende:

«Gratulerer med dagen! (Okei da, så har jeg brukt bildet fra i fjor, men synes ikke jeg var like fin i oransje T-skjorte som det står «lodd» på). Ha en fantastisk dag alle sammen», etterfulgt av emneknagger som #hurrafor17mai.

Champagnefrokost

Resten av kjendisnorge har imidlertid delt bilder fra årets feiring, og mange har blant annet deltatt på champagnefrokost, som så mange andre her til lands.

Blant disse finner vi P3morgen-programlederne Ronny Brede Aase (32), Silje Nordnes (34) og Markus Ekrem Neby (27), som tidlig på morgenen tok med seg mikrofoner og utstyr til et kollektiv - for å delta på nettopp champagnefrokost.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer