Se kjendisenes feriebilder

- Sommeren 2019 leverer!

FERIE: Tiril Sjåstad Christiansen, Johannes Høsflot Klæbo og Katarina Flatland er bare noen av de norske kjendisene som nyter late sommerdager. Foto: Instagram
FERIE: Tiril Sjåstad Christiansen, Johannes Høsflot Klæbo og Katarina Flatland er bare noen av de norske kjendisene som nyter late sommerdager. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sommerferien er for alvor i gang, og de fleste nordmenn er klare for å nye late dager på stranda, sene sommerkvelder, båtturer, krabbefiske og charterreise.

Dokumentasjon i sosiale medier hører selvsagt med, og norske kjendiser er intet unntak. På Instagram kryr det av feriebilder, noe som kan få de fleste som sitter fast på jobb til å vri seg i misunnelse. Det setter likevel ikke en stopper for hyppig deling av feriebilder.

En som ser ut til å nyte ferien til det fulle er langrennsstjernen Johannes Høsflot Klæbo (22). Trønderen påpeker selv at ferie er noe han trives med, og det er heller ingen hemmelighet at han fremover går skisesongen i møte.

- Ferie smaker godt, skriver han til et bilde av seg selv på et SUP-brett.

I bar overkropp og med et stort glis har han i skrivende stund fått over 50 000 likerklikk, og kommentarene renner inn.

Klæbo har også delt et lignende bilde bare få dager tidligere. Den gang i samme badeshorts, men SUP-brettet er byttet ut med en is.

Oslo-sommer

«Senkveld»-programleder Stian Blipp (29) fortalte på sin side nylig til Dagbladet at han skulle tilbringe sommeren i Oslo sammen med kona Jamina Iversen (31) og dattera Noelle (sju måneder).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer