Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Se kjendisenes julebilder

Ringer høytida inn på sosiale medier.

JULESTEMNING: Jula er nok en gang over oss, noe også kjendisene vet å markere på sosiale medier. Foto: Instagram
JULESTEMNING: Jula er nok en gang over oss, noe også kjendisene vet å markere på sosiale medier. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med julaften bare noen dager unna, har julefreden forhåpentligvis begynt å senke seg i de tusen hjem. Mange har kanskje allerede tatt juleferie, kan omsider senke pulsen og se fram mot noen etterlengtede fridager.

Blant landets kjendiser er det i alle fall flere som har ringt jula inn. Mange har allerede delt «julete» glimt på sosiale medier, med detaljer om egen feiring eller ønsker om god jul.

Stian «Staysman» Thorbjørnsen (36) må sies å være blant dem som har lagt inn ekstra innsats for et digitalt julekort. 36-åringen har like greit kledd seg ut som en juleengel, og poserer på uskyldig vis foran et juletre.

- Takknemlig

«Ønsker dere alle en uskyldsren og salig juletid», skriver tv-profilen til det humoristiske bildet.

Andre kjendiser som også har funnet fram juleantrekket, er musikeren Hanne Sørvaag (38), realityprofil Linni Meister (33) og «Senkveld»-programleder Stian Blipp (28).

Førstnevnte med et hyggelig budskap:

«Nå har jeg vaska golvet, og pyntet det lille treet, og da tar jeg juleferie! ❤️ Men før det, så er det takknemlighetsfredag i dag, og jeg er så utrolig takknemlig for at konserten i St.Petri i går var helt MAGISK! Takk til alle på og av scenen! Tenk på hva du er takknemlig for denne fine fredagen før jul», skriver Hanne Sørvaag på Instagram.

- Hjem til verdens beste by

Linni Meister har derimot slengt beina på sofaen ikledd en rød pysj, som hun reklamerer for i et Instagram-innlegg.

Som så mange andre har artist Kurt Nilsen (40) reist hjem for å feire jul. Den folkekjære 40-åringen har vært opptatt med julekonserter i ukene før julaften, og virker å være strålende fornøyd med å avslutte turneen i hjembyen Bergen.

«Da har eg kommet hjem til jul 🎅🏻✨ Seks konserter igjen, og alle er i Grieghallen. Dette skal bli gleden🎼🎄🎅🏻Så godt å komme hjem til verdens beste by Bergen❤️», skriver Nilsen.

Også «Senkveld»-programleder Helene Olafsen (28) og toppblogger Anniken Jørgensen (22) gir uttrykk for at de gleder seg til å feire jul med familien.

«Diving home for Christmas😄🥁💦 Sees snart, mamma😄🤶🏻», skriver Olafsen til et bilde der hun stuper i sjøen.

Erter ektemannen

NRK-profil Selda Ekiz (34) virker derimot å være mindre fornøyd med å være hjemme i jula.

«For ett år siden lå jeg tydeligvis på en strand i Thailand. Nå ligger jeg på en vond sofa fra IKEA på Slemdal. Har du lyst på mer useless information, send kodeord «Idiotfakta» til 337771167», skriver 34-åringen til et bilde fra langt varmere omgivelser enn det vi har utenfor døren i skrivende stund.

Idioti er åpenbart også stikkordet i et av Jenny Skavlans siste Instagram-innlegg, der hun poserer foran sin sengeliggende ektemann, Thomas «Fingern» Gullestad (38). Gullestad var nemlig svært uheldig i skatehallen onsdag, og må feire jul med brukket ankel.

«Dette er mannen som kan dette med timing. Det er også han 38 år gamle nyfrelste skateren dekket i beskyttelse som klarer å brekke ankelen to dager før juleferien. I Micro-rampen. Micro! God jul folkens. Hold dere på beina», skriver Skavlan, som også har delt en selfie der hun skriver:

«Juleglede på utsiden. Julepanikk på innsiden»

Leser Se og Hør

Jenny Skavlan og Thomas Gullestad venter for tida sitt andre barn, og blir tobarnsforeldre til våren. Også tv-profil Samantha Skogrand (29) og tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen (33) venter barn, riktignok sitt første, der førstnevnte viser fram den voksende babymagen i tidsriktige omgivelser.

Se dette innlegget på Instagram

Pyntingen er i gang. Julakula med julekuler🎄

Et innlegg delt av Samantha (@samantha_skogrand)

Jula er som kjent en tid der mange benytter anledningen til å slappe av. Blant dem Linnea Myhre (28), som poserer i sofaen med en utgave av Se og Hør.

«Det er i alle fall sånn vi feirer jul», skriver hun.

Se dette innlegget på Instagram

Det er i alle fall sånn vi feirer jul

Et innlegg delt av Linnéa Myhre (@linniiie)

Se flere julebilder fra kjendisene under:

Se dette innlegget på Instagram

God jul❤️ Ses i 2019🕺🏼

Et innlegg delt av Ørjan Burøe (@orjanburoe)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!