Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Norske kjendiser på sommerferie:

Se kjendisenes private sommerbilder

Telttur, syden, festival og familietid. De norske kjendisene deler bilder av ferien sin.

SOMMERFERIE: De norske kjendisene nyter sommerdagene, og deler private bilder med følgerne sine i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
SOMMERFERIE: De norske kjendisene nyter sommerdagene, og deler private bilder med følgerne sine i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sommeren er i gang for fullt, og både kjendiser og andre nyter noen etterlengtede dager med ferie.

I sosiale medier ser det ut til at slagordet «borte bra, men hjemme best» passer de fleste norske celebriteter, men til tross for at store deler av Norge er blitt servert sol og varmegrader langt over normalen, er det likevel flere som velger å ta sommerferien utenlands.

På nettet deler kjendisene hyppig feriebilder med fansen.

Festivalsommer

P3-programleder Christine Dancke (34) er blant dem som tilbringer ferien sin i Norge dette året.

Stadig deler 34-åringen bilder fra turer i skog og mark med hengekøya si, og kunne røpe ovenfor Dagbladet tidligere i sommer at det er nettopp dét hun har planer om å gjøre resten av sommeren.

- Jeg skal på festival og henge i hengekøya i skogen, fortalte Dancke da Dagbladet møtte henne under VG-lista tidligere i sommer.

Dancke er imidlertid ikke den eneste som har gått for festivalsommer i år. Programleder Markus Bailey (25) kunne også fortelle at ferie i Norge trumfet gjennom denne sommeren.

- Jeg skal på tour. Nei da, jeg skal ikke det. Jeg skal rundt omkring i Norge på mange festivaler for å gjøre flere jobber. Så jeg skal ha en skikkelig festivalsommer, kunne han fortelle.

På Instagram har 25-åringen delt flere bilder fra sin festivalferie.

Stavern ✔ 📸: @robinboee

Et innlegg delt av Markus Bailey (@markusbailey)

Tradisjoner

Komiker Lisa Tønne (40) har derimot valgt å ta ferien utenlands i år, trolig for å slikke litt sol. Slik skulle det derimot ikke bli. Ifølge Instagram har hun fått tildelt regn, og lengter tilbake til varme Norge.

- Har dere sol? Spør hun følgerne sine.

Lisa Tønnes venninne og kollega Sigrid Bonde Tusvik (38) har lagt ut flere bilder av sin ferie med familien.

- Kvakk kvakk, skriver den norske komikeren til bildet av henne selv og sine to barn som går på rekke og rad opp fra vannet.

Kvakk kvakk

Et innlegg delt av Sigrid Bonde Tusvik (@sigridbondetusvik)

I et intervju med Henrik Thodesen (37), en av Tusviks gode venner, avslørte han at det også vil bli noen, forhåpentligvis, solfylte dager i Frankrike seinere i sommer. En ferie som har blitt en tradisjon.

- Vennegjengen har en årlig tur til Frankrike. Den består blant annet av Sigrid Bonde Tusvik og familien hennes. Også skal søsteren min gifte seg, så jeg skal en tur til Heidal i juli, fortalte Thodesen til Dagbladet tidligere i sommer.

Tagg en venn som også må spise middag med eksen på for trangt bord @thodesen

Et innlegg delt av Sigrid Bonde Tusvik (@sigridbondetusvik)

Ferieparadis

TV-profil Vegard Harm (22) har også tilbrakt noen solfylte feriedager sammen med gode venner. På Instagram har han lagt ut flere bilder fra Marbella i Spania, med gjengen han kaller for «Paradise Hotel 2019».

Etter Instagram å dømme ser det ut til at den populære 22-åringen har storkost seg med både god mat og forfriskende bad.

PARADISE HOTEL 2019

Et innlegg delt av Vegard Harm (@vegardharm)

Jeg tisset i bassenget. 📸 @erikhem

Et innlegg delt av Vegard Harm (@vegardharm)

«Hjemme best»

Selv om flere av de norske kjendisene har tatt turen utenlands, er det flere som har valgt å bli hjemme i det varme været vi har fått tildelt.

Blant andre radiostjerna Siri Kristiansen (40) vet godt hvordan hun skal tilbringe feriedagene hjemme i Norge, og i Son der hun bor.

På Instagram sender hun nemlig en noe ertende melding til de som har valgt å reise ut av landet. Avslappende i et basseng med en drink i hånda, skriver hun følgende:

- Kos dere i utlandet. Jeg foretrekker Son. Stedet uten mandager, skriver hun.

Kos dere i utlandet. Jeg foretrekker Son. Stedet uten mandager. ❤️❤️

Et innlegg delt av Siri Kristiansen (@sirikristiansen)

Kristiansen er imidlertid ikke alene om å velge norsk sommer i år. Flere medlemmer av den norske kongefamilien har også delt flere bilder fra sine idylliske ferier på Sørlandet og på hytta i Hankø.

Nylig fortalte prinsesse Märtha Louise (46) om både planene for årets sommer og minner fra sine barndomssomre i «Reiseradioen» på NRK.

- I år skal jeg være på hytta i Hankø sammen med barna, og litt uten barn. For sånn er det jo når man er skilt, sa hun.

46-åringen har også delt flere bilder fra det idylliske ferieparadiset på Instagram.

Norwegian summer. #myfavorite #almostmidnightsun

Et innlegg delt av Märtha Louise (@martha_louise123)

Også kronprinsesse Mette-Marit (44) har tatt ferien til sine hjemtrakter på Sørlandet der hun koser seg med ei god bok og sjølivet.

Nygift

Nylig ble programleder Katarina Flatland (29) smidd i hymens lenker med sin kjæreste gjennom mange år, Harald Meling Dobloug.

Denne sommeren har det nygifte paret tilbrakt i Spania på bryllupsreise, der førstnevnte hyppig har delt flere idylliske bilder med fansen. Nylig har paret kommet hjem til Norge, der kjærligheten fortsetter å blomstre.

Takk for nå, Spania 🇪🇸 Bryllupsreise #1 leverte ❤️👌🏽

Et innlegg delt av Katarina Flatland (@katarinaflatland)

Også skiskytterstjerna Johannes Thingnes Bø (25) har de siste ukene feriert med sin nye kone Hedda Kløvstad Dæhli. Hvetebrødsdagene ble tilbrakt i den romantiske byen Venezia, og avsluttet på festival i Stavern.

Det nygifte og forelskede paret har også delt romantiske bilder i sosiale medier.

Kjærestetur

Kjærligheten på Instagram har imidlertid ikke stoppet der. Også radioprofil Ronny Brede Aase (31) har tilbrakt store deler av sommeren med sin kjære Tuva Fellman (31).

Da Dagbladet møtte Aase under Universal sin sommerfest tidligere i år kunne han fortelle at han skulle være med kjæresten til Sverige for å feire 60-årsdagen til sin svigermor.

- Jeg er veldig spent på hvordan svensk selskapsliv er. Så det blir veldig spennende. Det blir ei uke jeg ikke helt vet hva byr på, men jeg er klar, fortalte han.

På Instagram har Aase delt flere bilder fra Sverige-oppholdet, der det ser ut til at han har fått flere interessante arbeidsoppgaver.

Profesjonell hundepassar 2.0.

Et innlegg delt av Ronny Brede Aase (@ronnybaa)

Også Aleksander Rybak (32) har tilbrakt varme sommerdager med kjæresten denne sommeren.

På Instagram har nemlig 32-åringen delt flere sommerlige bilder med sin kjære Julie Gaarud Holm, der han blant annet avslører nøkkelen til et vellykket forhold.

- Vårt forhold baserer seg på vennskap og ikke eierskap, skriver den 32 år gamle felesangeren, og legger til:

- Når vi besøker hverandre legger vi vekk telefonene og datamaskinene våre, og har fokus på hverandre.

Jobb-sommer

For andre kjendiser er sommeren høytid for jobb. Særlig blant artister. For musiker Sandra Lyng (31), som ikke lar graviditeten sette en stopper for karrieren, blir sommeren tilbrakt for det meste på turné.

- I sommer er jeg på turné. Jeg har én til to konserter i uka, så det blir litt vanskelig å ta ferie i år, fortalte en høygravid Sandra Lyng da Dagbladet møtte henne på Universal sin sommerfest tidligere i sommer.

På Instagram ser det likevel ut til at den 31 år gamle musikeren får tid til litt pauser mellom slagene.

Trenger ikke dra til syden vi si

Et innlegg delt av Sandra Lyng (@sandralyng)

Happy pride lovers 🌈

Et innlegg delt av Sandra Lyng (@sandralyng)

For musiker Martin Bjercke (30), kjent fra DJ-gruppa CLMD, blir også mye av sommerferien brukt til jobb. 30-åringen jobber blant annet med en singel som han vil gi ut i høst.

- Så det blir turné og jobb i hele sommer, fortalte Bjercke til Dagbladet og la til at kjæresten Alexandra Backstrøm (30) gleder seg til det roer seg til høsten.

- Hun er vant til at jeg jobber mye om sommeren. Hun synes kanskje at det er litt slitsomt. Jeg tror hun gleder seg til høsten, uttalte Bjercke til Dagbladet.

Glmpse from the lab 🎛🎹 - @simenringen

Et innlegg delt av Martin Danielle (@clmdmusic)

Se flere bilder av kjendisenes sommertilværelse:

The struggle is real 📷: @ramonakf

Et innlegg delt av Else Kåss Furuseth (@kaassolini)

@ronaldinho where u at? ⚽️

Et innlegg delt av Kygo (@kygomusic)

Det er ferie, og for meg som så mange andre betyr det kvalitetstid med famile, venner og ikke minst min lille(store) skatt. Leon er 9 år, og han er ikke like keen på å holde hånda mi heeeele tiden... selvom jeg skulle ønske det. Hele oppveksten går jo egentig ut på å forberede barna våre på selvstendighet, lære dem å klare seg selv. Men jeg er ikke så sikker på om jeg er like godt forberedt.... Da jeg var liten husker jeg at noe av det aller beste med ferie var å få løpe fritt rundt med mine jevngamle. Le, bade, spise fem is på rappen og legge meg kjempesent. Samtidig gjorde jeg også masse kule aktiviteter med mamma og pappa. Jeg vil jo gi gutten min samme gode minner.... men er jeg blitt for overbeskyttende? Eller kanskje for lat? Det er lett for meg å utstyre sønnen min med telefon, iPad, diverse andre mobile virkemidler slik at han sitter i ro, rett ved min side. Sånn... nå kan de voksne slappe av og jeg har full kontroll på hvor sønnen min er. Den dårlige samvittigheten pleier å banke på døren rundt denne tiden.... Ofte er det vi foreldre som må snu litt på våre behov, tanker og følelser slik at barna våre skal sitte igjen med de samme gode minnene jeg selv hadde som liten. Jeg jobber med saken og har bestemt meg for å bli flinkere. Mye flinkere. Jeg vil jo aldri slutte å bry meg, bare slippe taket bittelitt. Så strekk ut vingene å fly godt lille venn. Mamma sitter igjen og biter negler.... 😁🙈 MEN ennå en stund til må flytreningen skje i beskyttet luftrom.... sammen med barnet og uten dem. ❤️ God sommer alle sammen. #kjærleik #goplay #xplorawatch #reklame [I samarbeid med @xplorawatch]

Et innlegg delt av Kathrine Sørland - Norway 🇳🇴 (@kathrinesorland)

Stup

Et innlegg delt av Erik Follestad (@erikfollestad)

Fruen tok en tenkepause i sene nattetimer😜

Et innlegg delt av trude drevland (@trudedrevland)

Visit Norway

Et innlegg delt av Henrik Thodesen (@thodesen)