Se Megan Fox og Cristiano Ronaldo på soverommet

Stiller i undertøyet i nye, sexy Armani-videoer.

||| (Dagbladet): Klesmerket Armani vet hvordan de skal skaffe oppmerksomhet rundt lanseringene av sine høst- og vårkolleksjoner.

Tidligere har de brukt ekteparet Beckham  som modeller i minimalt med undertøy, og stilt dem ut på gigantiske billboards over store deler av USA. Ekteparet har nå lansert sin egen kampanje i forbindelse med lanseringen av en ny parfyme.

I januar tok fotballspiller Cristiano Ronaldo (25) og skuespiller Megan Fox (24), kjent fra blant annet «Transformers»-filmene, over som selskapets nye ansikter.

Og nå har Armani igjen laget to dampende hete videoer med de to unge modellene.

Spionerer Videoen med Fox heter «The Tip». Handlingen går ut på at hun bor alene på et hotellrom, og får roomservice levert på døren. Når hun åpner, er hun bare iført undertøy.

Mens hun kler på seg, bruker den hotellansatte lang tid på å sette fra seg serveringsbrettet, samtidig som han spionerer på Fox.

Hvorfor filmen har fått navnet «The Tip» kan få forbli en overraskelse for dem som ikke allerede har sett filmen, som har gått som en farsott på moteblogger verden over de siste par ukene.

I reklamevideoen med Ronaldo er det en stuepike som står for spioneringen på fotballstjernen, som entrer rommet iført en liten Armani-truse.

Stilt opp før Fox, som titt og ofte dukker opp på lister over verdens mest sexy kvinner, har også tidligere stilt opp svært lettkledd i en reklamekampanje for Emporio Armani undertøy.

Da bildene vistes verden over, uttrykte Fox frustrasjon for at hun så for uanstendig ut.

- Det finnes kvinner som du kan kle i undertøy og ta bilder av, og det ser virkelig anstendig og glamorøst ut og man tenker ikke på dem som en pin-up, sa Fox om fotoseansen.

- Men med meg gjør man det med én gang, så snart jeg står der i undertøyet. Jeg er en «Vargas-jente», sa hun med referanse til Alberto Vargas, en berømt kunstner fra Peru som malte pin-up-jenter for blant andre mannebladet Playboy.

3000 situps Også fotballspiller Christiano Ronaldo har stilt opp i undertøysreklamer tidligere, og har vel strengt tatt heller ikke noe å skamme seg over.

Ifølge britiske The Daily Telegraph hevdes det at portugiseren tar over 3000 situps daglig for å holde magemusklene inntakt.

Kylie satte standarden Men selv om de to sexy videoene allerede har vekket oppsikt, er de ikke i nærheten av popartist Kylie Minogues reklamevideo for undertøysfirmaet Agent Provocateur fra 2001.

STILT OPP FØR: Megan Fox mente hun så uanstendig ut forrige gang hun stilte opp for Armani. Foto: Stella Pictures
STILT OPP FØR: Megan Fox mente hun så uanstendig ut forrige gang hun stilte opp for Armani. Foto: Stella Pictures Vis mer

Videoen er blitt forbudt å vise på tv, men ble i 2009 kåret til beste kinoreklame noensinne, ifølge The Daily Telegraph.

Her påstår hun at klesmerkets undertøy er det mest erotiske som finnes, før hun begynner å ri på en mekanisk okse trukket i burgunder fløyel. Popprinsessen er bare iført gjennomsiktig undertøy.

For å bevise påstanden hun kom med innledningsvis, serverer hun følgende punhline:

«Og nå, for beviset. Kan alle mennene i publikum reise seg?», spør Minogue, før hun etter en lang pause triumferenede utbryter «nei!».

STILT OPP FØR: Cristiano Ronaldo fikk mye oppmerksomhet for kroppen sin forrige gang han var modell for Armani. Foto: Stella Pictures
STILT OPP FØR: Cristiano Ronaldo fikk mye oppmerksomhet for kroppen sin forrige gang han var modell for Armani. Foto: Stella Pictures Vis mer