Kvinnedagen 2018:

Se Mette-Marits hilsen på kvinnedagen

Kronprinsessen sender en ekstra hilsen til sin mor.

KVINNEDAGEN: Kronprinsesse Mette-Marit delte sine tanker rundt kvinnedagen med følgerne sine på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
KVINNEDAGEN: Kronprinsesse Mette-Marit delte sine tanker rundt kvinnedagen med følgerne sine på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Torsdag 8. mars er det den internasjonale kvinnedagen, og det er ventet at flere kjendiser vil dele sine tanker og meninger om den viktige dagen på sosiale medier.

En av dem som har tatt til orde er kronprinsesse Mette-Marit (44), som gratulerer alle kvinner med dagen, i et langt innlegg på sin Instagram-profil.

Det er én helt spesiell kvinne i kronprinsessens liv som får mye oppmerksomhet. Under et bilde av sin mor, Marit Tjessem, skriver Mette-Marit at hun ønsker å sende en ekstra hilsen til sin mor.

- Jeg er i NY (New York) for å sette fokus på hvordan teknologi og kvinnelige entreprenører kan løse mange av verdens store utfordringer. Et av mine første møter med entreprenørskap var da mamma og hennes søstre startet Mabriel, skriver hun og legger til at hele opplevelsen av selskapet gjorde at hun endret synet på moren.

- I Norge har vi langt igjen til at like mange kvinner starter sine egne selskap, som menn, skriver hun, og fortsetter:

- Verden og de utfordringene vi står ovenfor trenger at kvinner også finner løsningene og blir entreprenører. Gratulerer med dagen!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer