Mette-Marit:

Se og Hør erfarer: Skal se Ruud-finalen

Ifølge opplysninger til Se og Hør skal kronprinsesse Mette-Marit visstnok få med seg mer enn et kjendisbryllup mens hun er i Paris.

BRYLLUPSGJEST: Kronprinsessen skal denne helga være gjest i kjendisbryllup i Paris. Foto: Lise Åserud / NTB
BRYLLUPSGJEST: Kronprinsessen skal denne helga være gjest i kjendisbryllup i Paris. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kunne Se og Hør melde at kronprins Haakon (48) og kronprinsesse Mette-Marit (48) trolig er blant de inviterte gjestene i Vanessa Rudjord (46) og Jonas Forsangs (41) storslåtte Paris-bryllup denne helga.

Kronprinsen skal ha vært nødt til å melde avbud, da han den siste tida har vært i Grønland, og ikke lander i Oslo før tidlig ettermiddag lørdag - som ut ifra det Se og Hør erfarer er rundt samme tidspunkt som kjendisbryllupet finner sted.

Ifølge kilder til Se og Hør befinner kronprinsessen seg i den franske hovedstaden, men nå kan de også fortelle overfor nettstedet at hun skal se tennisstjerne Casper Ruud (23) spille finale i prestisjetunge French Open søndag.

Ruud tok seg til finalen etter å fredag ha slått ut den kroatiske veteranen Marin Cilic (33), og aldri før har en nordmann i det hele tatt vært i semifinalen i en Grand Slam-turnering.

Og under dette historiske idrettsøyeblikket vil Ruud ifølge Se og Hør få rojal støtte fra tribunen, da kronprinsessen trolig dukker opp.

Dagbladet har vært i kontakt med Slottets kommunikasjonssjef, som opplyser om at dersom det skjer så vil det publiseres i den offisielle kalenderen på kongehusets nettsider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer