Se Paradise-Petters artistdebut

«Vi druser på, vi druser på».

||| (Dagbladet.no): Petter Pilgaard gjør artist av seg. I kveldens sending av «I kveld fra Nydalen» lanserer han sommerslageren «Vi druser på...» sammen med Odd-Magnus Williamson.

Med bærumsguttens velkjente vokabular og gloser fører komiker og imitator Williamson an, før den virkelige Paradise-kongen henger seg på midtveis ut i sangen med disse velvalgte ordene;

«- Få skompa i glasset og gjør deg klar til å druse av gårde» før han fortsetter «Vi druser på, vi druser på.»

Ord de færreste hadde hørt om, men som har fått betydning etter at vinneren av Paradise Hotel innførte de for norske tv-seere i våres.

- Synes den fenger
- Har dere laget årets sommerhit Petter?

- Det hadde kult hvis den ble det. Hvis man tar den med en klype salt og glimt i øyet så kan den bli en hit, sier den ferske artisten til Dagbladet.no, og legger til;

- Jeg har forsåvidt troen, men konkurransen er sterk fra de mer etablerte artistene. Men jeg kjente at låta satte seg fort og jeg synes den fenger, sier Petter og ler.

Låten er skreddersydd for Bærumsgutten og da er damer og champagne naturlige ingredienser.

Hvordan går det med damene om dagen? Stemmer ryktene om at du er sammen med Mari Haugersveen, makeup-artisten til programleder Triana Iglesias?

- Det er god stemning, og vi er en god del sammen, det kan jeg innrømme. Mer enn det vil jeg ikke si. Jeg skulle gjerne hatt litt mer tid om dagen, sier Petter Pilgaard.

Foreløpig har han mer enn nok å gjøre selv om han sluttet i jobben som finansrådgiver etter Paradise Hotel.
- Det er mye som skjer om dagen, men jeg vil ikke forhaste meg, sier Petter om jobbfremtiden.

Liten erfaring
Sangerfaringen hans er fra før minimal. For champagne-kongen går det mest i synging på fest eller i dusjen.

- Jeg har aldri vært med i verken band eller kor, så litt dårlig dusjsynging og på nachspiel pluss litt karaoke i karaoketaxi er det eneste jeg kan skilte med.

- Er dette din nye karriere?

- Nei, overhodet ikke. Jeg tror nok ikke det blir noe artist på meg, ler han.

Forsanger Odd-Magnus Williamson har parodiert Paradise-vinneren gjennom hele sesongen.

- Jeg synes det er morsomt, og tar det som et komplimenent. Han er en bra kar og var mye flinkere enn meg til å danse til låta.

Jeg er ikke så god til å danse, det er derfor jeg henger på utesteder med housemusikk så det eneste jeg trenger å gjøre er å løfte champagnearmen i været. I og med at dette er en hip hop-låt så var egentlig den største utfordringen at det ikke skulle se helt forferdelig ut, sier Petter Pilgaard til Dagbladet.no.