Se Rybak ta en Michael Jackson

Eksklusivt klipp fra ny Rybak-DVD.

||| (Dagbladet): Onsdag ble det kjent at et filmteam har fulgt Alexander Rybak (22) tett etter Grand Prix-seieren i Moskva i mai. 30. november får Rybak-fansen se resultatet, når «Fairytale - The Movie» kommer på DVD.

Allerede i dag kan Dagbladet vise et lite utdrag fra filmen, som er laget av «Nord»- og «99% Ærlig»-regissør Rune Langlo, og ifølge plateselskapet følger artisten «tett på hysteriet, ryktene, romansene og livet bak scenen». Her ser du blant annet Alexander synge «Fairytale» i beste Michael Jackson-stil.

- Kamerateamet fulgte meg overalt. Det er nesten irriterende å se hvor mange hemmeligheter som blir avslørt nå, sier Alexander Rybak om filmen ifølge presseskrivet.

- Jeg blir jo litt flau av å se hvor mye rart jeg har sagt foran kamera. Dette er underholdning på min bekostning, og heldigvis lo jeg selv, sier Nesodden-gutten, som har turnert både Norge og Europa rundt det siste halvåret.

Alexander Rybak er også aktuell som skuespiller i familiefilmen «Yohan barnevandreren». Den skulle egentlig ha premiere 11. desember, men er ifølge dagens VG utsatt til 26. mars.

Årsaken skal være at den amerikanske countrystjerna Kris Kristofferson (72), som spiller Rybaks figur som gammel, ikke kan gjennomføre sine opptak før i november.

NY DVD: «Fairytale - The Movie» kommer akkurat i tide til julesalget og består av opptak fra et filmteam som har fulgt artisten tett siden MGP-seieren.
NY DVD: «Fairytale - The Movie» kommer akkurat i tide til julesalget og består av opptak fra et filmteam som har fulgt artisten tett siden MGP-seieren. Vis mer