Prins William og hertuginne Kate:

Se, så like de er!

Ingen av de britiske kongelige har besøkt Pakistan siden 2006. Nå har Kate og William fulgt i fotsporene til prinsesse Diana.

LOKALE TRADISJONER: Både Kate og Diana fikk tildelt lokale antrekk i Pakistan. Hertuginnen har flere ganger i løpet av turen kledd seg i liknende antrekk som sin avdøde svigermor gikk kledd i da hun besøkte landet i 1996. Foto: NTB Scanpix
LOKALE TRADISJONER: Både Kate og Diana fikk tildelt lokale antrekk i Pakistan. Hertuginnen har flere ganger i løpet av turen kledd seg i liknende antrekk som sin avdøde svigermor gikk kledd i da hun besøkte landet i 1996. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mandag reiste prins William (37) og hertuginne Kate (37) til Pakistan, der de blir værende til i dag, fredag. Dette er den første turen de britiske kongelige har tatt til landet siden 2006.

Den gang var det prins Charles (70) og hertuginne Camilla (72) som dro.

Hertugparet har i løpet av disse fem dagene dekket store områder, og har hatt et svært tettpakket program. Programmet i sin helhet var imidlertid ikke kjent på forhånd, av sikkerhetsmessige årsaker. Det skriver Forbes, som påpeker at turen har hatt flere sikkerhetstiltak enn noen kongelig tur har hatt tidligere.

Sikkerhetstiltak

«Dette er den mest komplekse turen hertugen og hertuginnen har tatt til dags dato, gitt de logistiske og sikkerhetsmessige hensynene», står det på kongehusets nettsider.

Mer enn 1000 politimenn er satt til jobben med å beskytte hertugparet, som besøker landet for å sette lys på Pakistan slik det er i dag - en dynamisk, ambisiøs og framtidsrettet nasjon. Pakistan har på sin side som mål at ekteparets tilstedeværelse vil bidra til å reparere landets omdømme.

Kate og William har reist på tvers av landet og besøkt flere områder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer