Prins Alexander av Sverige fyller to år:

Se, så stor han har blitt!

Prins Carl Philip og prinsesse Sofias sønn fyller to år.

GRATULERER: Prins Alexander av Sverige fyller to år torsdag. I den forbindelse har kongehuset i Sverige publisert noen nye bilder av ham, der man tydelig kan se at den unge sjarmøren har blitt større. Foto: Erika Gerdemark / Kungahuset
GRATULERER: Prins Alexander av Sverige fyller to år torsdag. I den forbindelse har kongehuset i Sverige publisert noen nye bilder av ham, der man tydelig kan se at den unge sjarmøren har blitt større. Foto: Erika Gerdemark / Kungahuset Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I dag er det nøyaktig to år siden prinsesse Sofia og prins Carl Philip av Sverige ble foreldre for første gang. Da lille prins Alexander Erik Hubertus Bertil ble født, satt jubelen løst hos det svenske folket - som hyllet familieforøkelsen.

Det har skjedd mye på den vesle prinsens to leveår. Han har blant annet blitt storebror, noe han ble i fjor høst. 31. august kom nemlig lille prins Gabriel til verden.

I dag er det derimot storebror som får all oppmerksomheten.

Feirer med familien

Det svenske slottet har i anledning den store dagen offentliggjort to nye bilder av den rampete og nysgjerrige prinsen, som ifølge Expressen ble tatt ved Stockholms slott forrige uke.

- Det er veldig gøy med disse nye, små prinsene og prinsessene, som vokser og blir eldre og større for hvert år. Det er stor interesse for dem blant allmennheten, og mange sender inn gratulasjoner, i form av alt fra brev til telefonsamtaler til mail og hilsener i sosiale medier, forteller Margareta Thorgren, informasjonssjef ved det svenske slottet.

Hun kan også legge til at prinsens store dag skal feires med familie og venner i Stockholm. I fjor ble det lagt ut bilder i forbindelse med den vesle prinsens bursdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer