Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Feiret:

Se så store de har blitt!

Kjendiser og kongelige feiret denne helga den amerikanske nasjonaldagen.

4TH OF JULY: En rekke kjendiser feiret denne helga den amerikanske nasjonaldagen, som i år ble noe annerledes enn tidligere. Blant dem var prinsesse Madeleine av Sverige som delte bilder av barna fra nasjonaldagen i Florida. Foto: Prinsesse Madeleine / Instagram
4TH OF JULY: En rekke kjendiser feiret denne helga den amerikanske nasjonaldagen, som i år ble noe annerledes enn tidligere. Blant dem var prinsesse Madeleine av Sverige som delte bilder av barna fra nasjonaldagen i Florida. Foto: Prinsesse Madeleine / Instagram Vis mer

I helga var det igjen duket for feiring av den amerikanske nasjonaldagen, som på folkemunne kalles «4th of July».

Dagen består ofte av fyrverkerier, familiegjenforeninger, konserter, grilling, pikniker og store parader. I år var feiringen imidlertid noe annerledes, som følge av coronapandemien. Den gjorde nemlig at flere amerikanere feiret i sine egne hjem, med bare nærmeste familie.

Det gjaldt også deler av den svenske kongefamilien, der svenske prinsesse Madeleine (38) og Chris O'Neill (46), som til vanlig bor i Florida, nøt dagen med barna på stranda.

På Instagram delte prinsessa et bilde av barna Leonore (6), Nicolas (5) og Adrienne (2), og det er tydelig å se at barna begynner å bli store. På bildet nyter de en deilig stund i den varme sanden.

View this post on Instagram

Happy 4th of July!

A post shared by Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) on

«Gledelig 4. juli», skrev prinsessa til bildet av de tre barna.

17. MAI: Husker du Stabukken Anton? Her er hans hilsen til folket på nasjonaldagen. Video: NRK / Dagbladet TV Vis mer

37 år sammen

Prinsessa var ikke den eneste som tok til sosiale medier på nasjonaldagen. En rekke kjendiser har også delt bilder fra sine private feiringer, og flere benyttet anledningen til å hylle partnerne sine.

Skuespiller Julia Roberts (52), kanskje aller best kjent fra «Pretty Woman», feiret nemlig 18 års bryllupsdag med ektemannen Daniel Moder (51). Paret giftet seg 4. juli i 2002.

Sammen har de tvillingene Hazel Patricia og Phinnaeus Walter (15), samt sønnen Henry Daniel Moder (13).

View this post on Instagram

✨18 years✨ #heckyes

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

«18 år #jaforpokker», skrev hun til bildet, der hun gir ektemannen et kyss på kinnet.

Også Goldie Hawn (74) hyllet sin utkårede, Kurt Russell (69). Paret har vært i et forhold siden valentinsdagen i 1983, og kan dermed se tilbake på hele 37 år sammen. Paret har imidlertid fremdeles til gode å gifte seg.

Tidligere har skuespilleren fortalt om grunnen til at paret ikke ønsker å inngå ekteskap.

- Et varig forhold handler ikke om ekteskap. Det handler om kommunikasjon og å passe sammen. Begge må ønske at det skal fungere. Hvis en person ikke vil at det skal fungere, så kommer det heller ikke til å skje, forklarte hun til bladet Porter, ifølge E! News.

«Naturen oppmuntrer hjertet. Kurt og jeg tok til veien. Se hva vi fant: naturens perfeksjon! Vi er alle så perfekte som vi ønsker. Ønsker dere alle en gledelig 4. juli. Min kjærlighet florerer», skrev Goldie Hawn under et bilde av seg selv og kjæresten hvor de kysser.

ÅPNER OPP: Andreas «Tix» Haukeland åpner seg om kjærlighetserklæringen han skrev til Marthe Brenne. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Avslappet nasjonaldag

Som nevnt ble årets feiring av det litt mer nedtonede slaget, og en rekke kjendiser feiret dermed nasjonaldagen i egen hage - der de naturligvis har egne bassenger.

Stjerneparet Chrissy Teigen (34) og John Legend (41) feiret dagen utendørs, og så ut til å ha en svært avslappet nasjonaldag.

View this post on Instagram

Dada's shoulders!

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

View this post on Instagram

☀️

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

«Pappas skuldrer», skrev sangstjerna til et bilde av sønnen Miles (2) sittende på skuldrene til faren. Sammen har de også dattera Luna (4).

Miranda Lambert (36) delte dagen med ektemannen Brendan McLoughlin (28) og hunden Delta Dawn.

«Gledelig 4. juli, alle sammen. Delta Dawn sier ikke glem å plassere dyrene deres et trygt sted i kveld før fyrverkeriene», skrev hun til bildet, og refererte til tradisjonen om å skyte opp fyrverkerier på nasjonaldagen.

«American Idol»-programlederen, Ryan Seacrest (45), som forrige uke tidligere annonserte at han har blitt singel, feiret dagen med et antrekk i fargene rødt, hvitt og blått - som er fargene i det amerikanske flagget.

View this post on Instagram

Happy Fourth!

A post shared by Ryan Seacrest (@ryanseacrest) on

- Jeg elsker Amerika

Det gjorde også skuespiller Elizabeth Banks (46), kjent fra blant annet «The Hunger Games»-filmene, og «Watch What Happens Live with Andy Cohen»-programleder Andy Cohen (52).

«Amerika er som denne kroppen. Det lover godt, men det er et pågående prosjekt. Jeg elsker Amerika med alle hennes mangler. Gledelig 4.», skriver førstnevnte til bildet.

Cohen delte på sin side et bilde av sønnen Benjamin (1), som var ikledd shorts med det amerikanske flagget.

«Jeg er svak for temaantrekk! (Han vil bare spise sand …) Nyt dagen, alle sammen».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!