Se Will Smith på beatbox og Toby Keith rappe

Tidenes etterfest på Oslo Plaza.

|||Etter at Michelle og Barack Obama hadde forlatt landet fredag morgen, gjorde flere av verdens fremste artister stas på fredsprisvinneren på kveldens konsert.  

Men hederen stoppet ikke der.  

Etter den offisielle konserten dro flere av artistene til Oslo Plaza, hvor festen fortsatte ut i de små nattetimer.  

Countrystjerne rappetWill Smith, Toby Keith, Wyclef Jean og Natasha Bedingfield storkoste seg med en improvisert konsert på scenen i lokalet.

MTVs blogger Sami Alem var en av de heldige som fikk med seg festen, og benyttet sjansen til å filme hele spetakkelet.

- Jeg har vært på en del fester i mitt liv og jeg har aldri opplevd noe slikt. Artister på scenen som så å si slåss om å være på mic?n, blogger Alem.

Se Alems videoer over.

- Høydepunktet var da Will Smith beatboxet mens Toby Keith rappet, sier Alem til Dagbladet.  

- Jeg hadde virkelig ikke forventet det. Toby Keith var dyktig som rapper, jeg ble virkelig imponert. Jeg trodde ikke han kunne det, siden han er countrysanger, men det viser jo at man ikke skal forhåndsdømme folk.  

Overrasket over Mette-MaritSelv om en rappende Toby Keith var uventet, er ikke Alem i tvil om hva som overrasket ham mest.  

- Jeg var spesielt overrasket over at Kronprinsessa var der. Jeg trodde hun kom til å dra hjem, men hun koste seg med venner, sier Alem.

Alem forteller at stemningen på festen var veldig bra, og at ingen av opptredenene fra de celebre gjestene hadde vært planlagt.  

- Det var veldig spesielt. Man så at de følte vibben fra publikum, og tok fra energien i lokalet, sier Alem.  

Ikke alle artistene valgte å delta på scenen. Blant andre holdt Alexander Rybak, Westlife og A1 seg på golvet som tilskuere.