FORTSATT GIFT: Heidi Klum og Seal gikk fra hverandre i januar, juridisk sett er de fortsatt er gift. Foto: Robyn Beck / AFP Photo / NTB Scanpix
FORTSATT GIFT: Heidi Klum og Seal gikk fra hverandre i januar, juridisk sett er de fortsatt er gift. Foto: Robyn Beck / AFP Photo / NTB ScanpixVis mer

- Seal tyr til falske anklager

Heidi Klum (39) avviser eksmannens utroskapanklager.

(Dagbladet): Artisten Seal (49) og den tyske modellen Heidi Klum (39) ble lenge sett på som et av Hollywoods lykkeligste ektepar.

I januar kom imidlertid nyheten om at kjendisparet var separert, med kommentaren at de «kommer til å fortsette å være glade i hverandre».

- Seal tyr til falske anklager Overraskelsen var derfor stor da Seal offentlig anklaget Heidi Klum for å ha hatt et forhold til livvakta mens de ennå var gift, en livvakt hun skal ha blitt avbildet en rekke ganger med.

- Jeg hadde ikke forventet at Heidi plutselig skulle bli ei nonne. Jeg hadde ikke forventet noe mer av ham, men jeg skulle ønske at Heidi hadde vist litt mer klasse og i alle fall ventet til vi var separerte med å involvere seg med ansatte, uttalte Seal til underholdningsnettstedet TMZ.

Etter at utroskapanklagene gikk verden over lot ikke Heidi Klum ryktene stå uimotsagt.

- Det er trist at Seal tyr til falske anklager, uttalte Klums representant til Accsess Hollywood.

- Juridisk sett fortsatt gift Nå ønsker Seal å rette litt på det som ble sagt.

- Seal ønsker å avklare at han ikke antydet at hans kone var utro mens de var sammen, og at hans intensjon bare var å påpeke at skilsmissen ikke er endelig og at de juridisk sett fortsatt er gift, sier Seals talsmann til TMZ.

Seal fridde til «Victoria's Secret»-modellen tilbake i 2004 med en gul diamantring på mer enn ti karat, og paret giftet seg i Mexico i mai 2005.

Sammen har de barna Leni (7), Henry (6), Johan (5) og Lou (2), som de også snakket om da de kom med skilsmissenyheten.

- Vi har hatt den dypeste respekt for hverandre gjennom forholdet, og kommer til å fortsette å være glade i hverandre, men vi har vokst fra hverandre. Dette er en minnelig prosess, og våre barns beste kommer fortsatt til å være vår førsteprioritet, spesielt i denne overgangsfasen, sa Klum den gang.