«Alle mot 1»

Seerstorm etter app-trøbbel

Lørdag kveld poengterer flere seere at de sliter med appen til underholdningsprogrammet «Alle mot 1».

FORTVILTE SEERE: Lørdag kveld melder flere tv-seere at de har problemer med underholdningprogrammets app. Foto: Esten Borgos/ Nordisk Film / NRK
FORTVILTE SEERE: Lørdag kveld melder flere tv-seere at de har problemer med underholdningprogrammets app. Foto: Esten Borgos/ Nordisk Film / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld er det flere fortvilte tv-seere som melder om at de sliter med å bruke appen til NRK-programmet «Alle mot 1». Flere kommenterer at de ikke får logget seg inn eller registrert seg i appen.

«KATASTROFE. Appen nekter å registrere meg. Prøvde også å slette appen og legge den inn på nytt, men nei», lyder en av kommentarene.

Det var VG som først omtalte saken.

Dagbladet har også fått inn tips fra en familie på seks som opplyser om at de ikke har klart å logge inn eller bruke NRK-appen.

Svarer seerne

I kommentarfeltet til Facebook-profilen til NRK renner det inn med kommentarer fra seerne. NRK har selv tatt seg tid til å svare i kommentarfeltet, hvor de skriver følgende:

«Hei, vi ser at det er noen som har hatt problemer med å registrere seg, dette har ikke vært et problem for de aller fleste, men det er selvfølgelig kjipt for dem som ikke får registrert seg. Vi ser ingen feil med våre systemer. De som prøver å registrere gruppespill må vente til etter sending».

Videre oppgir NRK en e-post som de som har hatt problemer kan sende inn en feilmelding til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer