Aleksander Skarsgård og Nicole Kidman på Emmy Awards 2017:

Seierskysset skaper hodebry i Hollywood

Alexander Skarsgård lot seg rive med da han vant pris.

SEIER: Alexander Skarsgård kysset motspiller Nicole Kidman, foran ektemannen hennes, da han skulle hente hjem sin første Emmy-pris. Det har flere reagert på. Foto: NTB scanpix
SEIER: Alexander Skarsgård kysset motspiller Nicole Kidman, foran ektemannen hennes, da han skulle hente hjem sin første Emmy-pris. Det har flere reagert på. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er sjelden en prisutdeling går av stabelen i Hollywood uten at en skandale eller to finner sted. Allerede tidlig på kvelden i USA, eller eventuelt seint på natta i Norge, fikk TV-seere verden over noe å diskutere i sofaen og på sosiale medier.

Da svenske Alexander Skarsgård (41) vant en Emmy-pris for sin rolle i HBO-suksessen «Big Little Lies», var stemningen stor i Microsoft-arenaen i Los Angeles.

Som seg hør og bør klemte han mange av vennene og skuespillerne rundt seg, men det kan hende han lot seg rive litt for mye med.

Han kysset nemlig motspilleren Nicole Kidman (50), som var på utdelinga med ektemannen Keith Urban (49), på munnen. Det reagerer flere på.

Kysset foran Kidmans ektemann

Flere medier, blant andre amerikanske People, Refinery 29 og UsWeekly, har omtalt kysset. Det er klart at man blir blid av å vinne sin første Emmy, men det virker ikke som om seerne var forberedt på kysset - som nå har blitt en real snakkis.

Kidman spiller også i «Big Little Lies», og var åpenbart glad på kollegaens vegne da han skulle opp og hente prisen som blant andre Jane Fonda og Dolly Parton delte ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer