Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Charles Levin:

«Seinfeld»-stjernas bisarre død oppklart

Ikke noe kriminelt skal ha skjedd da skuespilleren ble funnet død - naken mellom to trær i ødemarka.

DØD: Charles Levin ble funnet død i juli. Nå er dødsårsaken klar. Foto: NTB Scanpix
DØD: Charles Levin ble funnet død i juli. Nå er dødsårsaken klar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

28. juni ble skuespilleren Charles Levin (70), kjent fra «Seinfeld», meldt savnet av sønnen sin, Jesse Levin.

Etter over ei uke med leting fikk politiet et gjennombrudd i saken, da det ble fanget opp et nødsignal fra en mobiltelefon - noe som gjorde det mulig å avgrense søket. Levins bil ble deretter funnet på en øde vei i Oregon, der hunden hans, mopsen Boo Boo Bear, ble funnet død.

Et par dager seinere ble også Levin funnet, naken mellom to trær - mens klærne lå ved siden av liket. Derfor trodde politiet at noe kriminelt hadde skjedd, men nå er dødsårsaken klar.

I obduksjonsrapporten kommer det ifølge Daily Mail fram at alle fire lemmer fortsatt var intakt på torsoen til skuespilleren, men at mye tyder på at gribber kan ha vært i nærheten av liket. Dette fordi det ble funnet ekskrementer fra gribber rundt liket.

Også Levins indre organger viste tegn til dette.

FUNNET DØD: Den britiske turisten Amelia Bambridge (21) er funnet død på havet. Video: AP Vis mer

Ikke noe kriminelt

Da Charles Levin ble meldt savnet av sønnen sin 28. juni, hadde han tidligere samme dag ringt til en venn og sagt at han hadde kjørt seg bort.

Deretter skal bilen hans ha kjørt seg fast, og Levin gikk for å finne hjelp.

Det tok 15 dager før han omsider ble funnet, og i obduksjonsrapporten kommer det fram at han hadde vært død i flere dager da han ble funnet.

Politiet har slått fast at skuespilleren trolig falt ned en liten dal da han gikk ut av bilen for å søke etter hjelp. At han ble funnet naken forklares ved at han tok av seg klærne på grunn av varmen.

Den 70 år gamle skuespilleren har blant annet hatt roller i «Seinfeld», «Night Court», «NYPD Blue», «Annie Hall» og «The Golden Child».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media