Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Seinfeld»-stjernas flaue møte med Kesha gikk internett rundt. Nå forklarer han hva som skjedde

Popstjerna Kesha ble nektet en klem av Jerry Seinfeld.

AVVISTE KESHA: Mange «Seinfeld»-fans, inkludert popstjerna Kesha (t.h.), føler nok at de kjenner Jerry Seinfeld. Dét fikk hun erfare ikke er tilfelle da de to møttes første gang. Foto: NTB scanpix
AVVISTE KESHA: Mange «Seinfeld»-fans, inkludert popstjerna Kesha (t.h.), føler nok at de kjenner Jerry Seinfeld. Dét fikk hun erfare ikke er tilfelle da de to møttes første gang. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Innimellom skulle man kanskje tro at «alle» kjendiser er på fornavn med hverandre, men tidligere denne uka beviste komiker Jerry Seinfeld (63) at dét ikke er tilfelle.

Mandag var han til stede på et arrangement i regi av The David Lynch Foundation, og der avviste han popstjerna Kesha Rose Sebert (30) på nesten spektakulært vis.

«Seinfeld»-skaperen var midt i et intervju da Kesha brøt inn med et begeistret «jeg elsker deg så mye! Kan jeg gi deg en klem?». Og for åpent kamera svarte Seinfeld henne med et kontant «nei takk», mens han holdt hånda avvergende opp foran seg.

Kesha ga seg imidlertid ikke, og prøvde seg med et «vær så snill? En liten en?» i stedet. Det fikk bare Seinfeld til å gjenta avvisingen - samtidig som han rygget bakover.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg kjenner ikke alle

Den hardnakkede avvisningen har gått sin seiersgang på internett de siste dagene, og journalisten som intervjuet Seinfeld, Tommy McFly, har lagt ut det gøyale klippet på sin Twitter-konto.

Der er klippet blitt «retweetet» over seks tusen ganger, og internasjonale medier som The Guardian, UsWeekly, The Herald og Rolling Stone er blant dem som har omtalt det.

Torsdag var Jerry Seinfeld til stede på en veldedighetslunsj i New York, og der forklarte han avvisningen sin av popstjerna i et intervju med Extra.

- Jeg er 63 år, jeg kjenner ikke alle popstjerner ... Jeg kjenner ikke alle, fortalte Seinfeld og la til at han ikke nødvendigvis er en «klemmer».

Jerry Seinfelds bilreklame, der han drar fram Seinfeld-klassikere, eksploderer på nettet. Vis mer

I hvert fall ikke med fremmede, og kanskje spesielt ikke når han blir tatt fullstendig på senga:

- Jeg var midt i et intervju, det var litt merkelig. Når man er i min alder og har gjort litt forskjellig, så har man sin egen virkelighet, og i min verden ... så klemmer jeg ikke en totalt fremmed. Jeg må møte noen, si «hallo». Jeg må starte et sted, en klem er ikke det første øyeblikket for et menneske, to mennesker, forklarte han videre.

Lo av avvisningen

Selv om både Seinfeld og Kesha tilsynelatende ble litt krenket under opptrinnet - på hvert sitt vis - forsikret tv-stjerna at stemningen var god mellom dem etterpå.

- Hun tok det veldig pent, vi lo av det, røpet 63-åringen overfor Extra.

Komikeren, som er allemannseie for tv-seere over store deler av verden, kunne også fortelle at det likevel ikke ble noen klem på Kesha til slutt.

FIKK IKKE KLEM: Kesha var på samme arrangement som Jerry Seinfeld denne uka, men fikk ikke lov til å klemme ham. Foto: AFP/ NTB scanpix
FIKK IKKE KLEM: Kesha var på samme arrangement som Jerry Seinfeld denne uka, men fikk ikke lov til å klemme ham. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

De fleste kan nok være enige om at Jerry Seinfeld er et mer kjent fjes enn «Die Young»-sangeren.

Likevel har Kesha skapt mange overskrifter de par siste åra, etter at hun i 2014 gikk til sak mot sin mangeårige produsent Lukasz Gottwald, bedre kjent som Dr. Luke.

Kesha hevdet at Dr. Luke hadde misbrukt henne seksuelt, fysisk, verbalt og følelsesmessig. Popstjerna ønsket derfor å bli frigitt fra kontrakten med plateselskapet hans.

Søksmålet førte til flere runder i retten, men Keshas anke ble endelig avvist i april 2016. I fjor sommer annonserte artisten at hun kom til å fortsette å jobbe med musikk, men under navnet «Kesha and the Creepies». Dette for å komme seg unna striden med Dr. Luke.

Kort tid senere ble det kjent at 30-åringen valgte å droppe overgrepsanklagene mot sin tidligere produsent. Dr. Luke har på sin side avvist beskyldningene fra Kesha på det sterkeste.

Hele Norges coronakart