Sam Heughan:

- Seks år med konstant mobbing

«Outlander»- stjerna deler hjerteskjærende innlegg om hva han har blitt utsatt for de siste seks åra.

SÅRET: Skuespiller Sam Heughan deler åpenhjertig på Twitter om all mobbingen og trakkasseringen han har blitt utsatt for. Foto: NTB Scanpix
SÅRET: Skuespiller Sam Heughan deler åpenhjertig på Twitter om all mobbingen og trakkasseringen han har blitt utsatt for. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den skotske skuespilleren Sam Heughan (39), best kjent fra sin anerkjente rolle som Jamie Fraser i tv-serien «Outlander», delte fredag et langt, hjerteskjærende innlegg på Twitter.

På Twitter slår han nemlig tilbake mot det han mener er flere misoppfatninger av ham, og åpner opp om det han kaller for «seks år med konstant mobbing, trakassering, forfølgelse og falske historier».

«Jeg er fortapt, opprørt, såret og er nødt til å uttale meg. Det påvirker livet mitt, min mentale tilstand og er en daglig bekymring», skriver han innledningsvis.

Står opp for seg selv

39-åringen forteller at han føler han ikke har noe annet valg enn å dele det med resten av omverdenen etter at han håpet på at mobberne skulle forsvinne - noe de ikke gjorde.

Videre skriver Heughan at han den siste tida har blitt utsatt for falske påstander som omhandler at han manipulerer fans, prøver å villede fans for penger og ser bort fra råd om coronaviruset.

Han påpeker at han ikke har gjort noe av de ovennevnte påstandene som han beskriver som «syke».

Stjerna velger å ikke utlevere identitetene til menneskene som har mobbet og trakassert ham, men hevder at det dreier seg om alt fra lærere til psykologer og andre voksne mennesker som han påpeker burde vite bedre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer