Skattelistene 2017:

Seksdoblet inntekten etter «Farmen kjendis»: - Er du sikker på at det er riktig?

Både Leif Einar Lothe og Petter Pilgaards inntekt har skutt til værs etter realitydeltakelsen.

TÅREVÅTT: Det ble tårevått da vinneren av Farmen Kjendis 2017 ble utropt. Leif Einar Lothe ga samboeren et godt kyss, og deretter fikk hun hele premien. Video: Christian Roth Christensen / Reporter Henriette Eilertsen Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Publisitet gir penger i kassa. I alle fall om du heter Leif Einar Lothe (49). Likningstallene for 2017, som ble offentliggjort onsdag morgen, viser at den velomtalte skytebasen har seksdoblet inntekten sin i løpet av ett år.

For mens 49-åringen hadde en inntekt på 1,1 millioner i 2016, før deltakelsen i «Farmen kjendis», viser tallene for fjoråret svimlende 6,7 millioner kroner.

- Nei, her må det være noen nuller for mye. Er du sikker på at det er riktig, spøker Lothe når Dagbladet kontakter ham onsdag morgen.

Enorm tv-suksess

- Bare jeg slo Petter Pilgaard, så er jeg fornøyd, humrer han.

Og det har han - med god margin. Pilgaard står oppført med en inntekt på «bare» 1,5 millioner for 2017, mot i overkant av 233 000 kroner året i forveien. Dermed har riktignok også Pilgaards inntekt skutt til værs.

Se oversikten over skattetallene for «Farmen kjendis»-deltakerne (fra den første sesongen) nederst i saken.

Den første sesongen av «Farmen kjendis» ble som kjent en voldsom suksess for TV 2. Aldri før har kanalen samlet flere tv-seere til et realityprogram. Og når det regner på presten, drypper det som kjent på klokkeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.