Matthew McConaughey om Brad Pitt og Jennifer Aniston:

- Seksuell spenning

Hollywood-stjerna åpner opp om gjenforeningen mellom Brad Pitt og Jennifer Aniston.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er lite som fanger fansens oppmerksomhet så fort som den tilsynelatende endeløse kjærlighetshistorien mellom Brad Pitt (56) og Jennifer Aniston (51) - noe enkelte kanskje mener er litt spesielt.

Det er nemlig over 15 år siden paret gikk hver til sitt, men fansen nekter å gi slipp på håpet om at de to en dag vil finne tilbake til hverandre og ende opp sammen.

De har begge både giftet og skilt seg på ny siden de to gikk fra hverandre, og ved hvert brudd vokser troen på at de to er ment for hverandre.

Spesiell gjenforening

I januar satte de full fyr på nettet da de ble fotografert sammen under SAG Awards, og så seint som i september ble duoen gjenforent på skjermen også.

Det gjorde de under en gjennomlesing av «Fast Times at Ridgemont High» som en del av Dane Cooks «Feelin'-A-Live»-veldedighet, som samler inn penger for organisasjonen CORE, hvor en rekke andre stjerner også deltok.

Navn som Julia Roberts, Morgan Freeman og Matthew McConaughey var også til stede, men ble satt i skyggen av Pitt og Aniston. Spesielt med tanke på at de to spilte en scene mot hverandre, hvor 51-åringen blant annet beskrev eksmannen som sexy. Se videoen øverst i saken!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer