Selena ber Justin om unnskyldning

- Det jeg sa var egoistisk og meningsløst, sier sangeren etter hun anklaget eksen for utroskap. 

HADDE ET TURBULENT FORHOLD: Justin Bieber og Selena Gomez var et par fra 2011 til 2013, men det har angivelig vært sterke følelser mellom dem i ettertid av bruddet. FOTO: AP / NTB Scanpix
HADDE ET TURBULENT FORHOLD: Justin Bieber og Selena Gomez var et par fra 2011 til 2013, men det har angivelig vært sterke følelser mellom dem i ettertid av bruddet. FOTO: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den siste tiden har popstjernen Justin Bieber (22) og 17 år gamle Sofia Richie vært i Japan sammen, der de har blitt avbildet hånd i hånd.

Den angivelige romansen har ikke falt i god jord hos Justins mange fans, og da Sofia ble utsatt for «hatmeldinger» på Instagram, truet han dem med å sperre kommentarfeltet.

Etter Justins ekskjæreste, artist Selena Gomez (24), raste mot sangerens «trussel» til fansen i kommentarfeltet, valgte sangstjernen å slette hele Instagram-kontoen sin, der han hadde 77,8 millioner følgere.

Mandag kveld beklaget Selena imidlertid for kommentarene hun la igjen på bildet hans.

«Det jeg sa var egoistisk og meningsløst», skrev 24-åringen på sin Snapchat, ifølge Just Jared.

Popstjernen var i et av-og-på forhold med Bieber fra 2011 til 2013.

SLO HARDT UT MOT EKSEN: Selena Gomez klarte ikke å dy seg da Justin Bieber truet fansen med å stenge kommentarfeltet på Instagram-profilen sin. FOTO: Wenn / NTB Scanpix
SLO HARDT UT MOT EKSEN: Selena Gomez klarte ikke å dy seg da Justin Bieber truet fansen med å stenge kommentarfeltet på Instagram-profilen sin. FOTO: Wenn / NTB Scanpix Vis mer

Krangel på Instagram

«What Do You Mean?»-sangeren fikk antakeligvis litt av en overraskelse da Selena la igjen følgende kommentar på bildet hans søndag:

«Hvis du ikke håndterer hatet, slutt å dele bilder av kjæresten din. Dette bør være spesielt mellom dere to. Ikke vær sint på fansen din. De elsker deg», skrev hun, ifølge Daily Mail.

Bieber svarte eksen med å beskylde henne for at hun utnyttet forholdet deres til å bli kjendis.

«Det er gøy å se at mennesker som brukte meg for oppmerksomhet, kommer med pekefingeren. Trist. Bare kjærlighet», skrev han og fulgte opp med:

«Jeg er ikke den som mottar hat. Håper alle kan være snille mot vennene mine og mot hverandre. Og ja, jeg elsker mine beliebers.»

TURBULENT FORHOLD: Selena Gomez og Justin Bieber var et svært profilert par fra 2011 til 2013.
Foto: Epa
TURBULENT FORHOLD: Selena Gomez og Justin Bieber var et svært profilert par fra 2011 til 2013.
Foto: Epa
Vis mer

Anklaget ham for utroskap

Det hele fikk en brå vending da Selena igjen svarte ekskjæresten med å anklage ham for utroskap.

«Morsomt at en som var utro flere ganger nå peker fingeren mot en som var tilgivende og støttende. Ikke rart at fansen din er sint. Trist. Bare kjærlighet», skrev hun, ifølge nettstedet HollywoodLife.com.

Forholdet mellom Selena og Justin var preget av mye opp-og-nedturer. De gjorde det slutt og ble sammen flere ganger før de offentlig brøt i 2013.

Tiden etter har de imidlertid tydelig hatt sterke følelser for hverandre, og de begge har snakket mye om hverandre i intervjuer. Senest i november i fjor ble de avbildet sammen.

Denne saken ble opprinnelig publisert på seher.no.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer