Selena Gomez:

Selena Gomez' rørende tale: - Jeg hadde alt, men var ødelagt inni meg

Tok til tårene på scenen. 

TALE: Selena Gomez fikk applaus for sin rørende tale under American music awards. Video: CNN Vis mer

Natt til mandag gikk American Music Award av stabelen i Microsoft Theatre i Los Angeles.

Selena Gomez (24) stakk av med pris i kategorien beste kvinnelige artist i pop- og rocksjangeren.

I den rørende takketalen la ikke artisten skjul på at mange vet ting om hennes liv som ikke alltid er lett for henne å dele. Hun ble nemlig lagt inn på rehabiliteringssenter tidligere i høst.

Tårevått

- Jeg tror flere av dere vet mye om mitt liv. Jeg måtte stoppe. Jeg hadde alt, men jeg var helt ødelagt inni meg, fortalte «Same Old Love»-sangeren før hun begynte å felle noen tårer, og fortsatte:

- Jeg holdt ut lenge nok for dere, men det gjorde at jeg sviktet meg selv. Jeg vil ikke se kroppene deres på Instagram. Jeg vil se hva som er her inne, sa hun og tok hånda til hjertet.

- Jeg er ikke ute etter noe bekreftelse. Men jeg kan si fra bunnen av mitt hjerte at jeg er så takknemlig for å kunne dele hva jeg elsker med mennesker jeg elsker hver eneste dag.

Videre fortalte Gomez at det er viktig å lytte til seg selv - og takket fansen for å være så lojale.

- Om du har det vanskelig, trenger du ikke å la det forbli vanskelig.

Saken fortsetter under videoen.

KJOLENE PÅ RØD LØPER: Lady Gaga, Ariana Grande, Selena Gomez, Nina Dobrev, Julianne Hough, Hailee Steinfeld, Heidi Klum og Chrissy Teigen var noen av dem som strålte på den røde løperen under American music Awards. Video: AP Vis mer

Sjekket inn på rehab

I slutten av september kom nyheten om at Gomez hadde valgt å flytte inn på et rehabiliteringssenter, der hun skal ha vært innlagt i minst 60 dager.

VANT PRIS: Selena Gomez vant pris for beste kvinnelige artist. Foto: Scanpix
VANT PRIS: Selena Gomez vant pris for beste kvinnelige artist. Foto: Scanpix Vis mer

Artisten har den kroniske betennelsessykdommen Lupus, og som en følge av dette har hun vært åpen om at hun sliter med depresjon, panikkanfall og angst.

Ifølge Norsk Revmatikerforbund er lupus en kronisk revmatisk sykdom som gjør immunforsvaret overaktivt. Det dannes spesielle antistoffer i blodet som angriper kroppens eget vev i ulike organer.

Behandlingssenteret befinner seg i et øde og naturskjønt landskap og her vil artisten gå gjennom intens terapi, samt andre terapeutiske aktiviteter som kontakt med hester.

Avlyste konsert i Oslo

Gomez skulle i utgangspunktet holde konsert i Oslo spektrum 13. oktober. I august kom kontrabeskjeden, konserten var kansellert.

«Selena Gomez sin Europa-turné er dessverre kansellert grunnet sykdom», sto det som kommentar på arrangementets side.

Artisten er kjent som barnestjerne fra flere Disney-programmer, og har de siste åra hatt en suksessrik musikkarriere. Hun er også kjent for sitt turbulente forhold med ungpikeidolet Justin Bieber.

RØD LØPER: Chrissy Teigen møtte opp på den røde løperen i denne kjolen under American music awards. Video: AP Vis mer