SYK: Selena Gomez ble diagnostisert med betennelsessykdommen Lupus i fjor. 24-åringen sliter med depresjoner og panikkanfall, noe som skal være bieffekter av sykdommen. Her avbildet på en galla i New York i mai. Foto: NTB Scanpix
SYK: Selena Gomez ble diagnostisert med betennelsessykdommen Lupus i fjor. 24-åringen sliter med depresjoner og panikkanfall, noe som skal være bieffekter av sykdommen. Her avbildet på en galla i New York i mai. Foto: NTB ScanpixVis mer

Selena Gomez sliter med depresjoner - dropper Oslo-besøket

Kansellerer Europa-turnéen.

(Dagbladet): I natt norsk tid meldte artist Selena Gomez (24) om at hun vil ta pause fra musikken for å håndtere panikkanfallene og depresjonen hun sliter med, skriver The Guardian.

Etter planen skulle Selena Gomez holdt en konsert i Oslo Spektrum 13. oktober. Nå ser det imidlertid ut til at Europa-turnéen er avlyst, og med det også det planlagte norgesbesøket i oktober. Det skriver konsertarrangør Live Nation på Facebook.

Kronisk betennelsessykdom

De psykiske problemene skal være en bieffekt av sykdommen Lupus, som Gomez ble diagnostisert med i fjor.

Lupus er en kronisk betennelsessykdom som kan kan ramme alle organer i kroppen.

Blant annet blir rammede preget av tretthet, morgenstivhet, håravfall, leddsmerter, utslett, hodepine og humørsvigninger, ifølge Norsk Revmatikerforbund. I dag finnes det heller ingen kurativ behandling.

Det var under turneen «Revival World Tour» at Gomez avslørte at hun nå må trekke seg tilbake fra musikken.

- Jeg har oppdaget at angst, panikkanfall og depresjoner kan være bivirkninger av Lupus, som alle gir hver sine utfordringer, sier artisten i en presseuttalelse.

Vil være lykkelig og frisk

Videre forteller artisten at hun vil fokusere på å være lykkelig og frisk, og at hun derfor må ta seg fri for å jobbe mot å bli frisk.

Artisten er kjent som barnestjerne fra flere Disney-programmer, og har de siste åra hatt en suksessrik musikkarriere. Hun er også kjent for sitt turbulente forhold med popsensasjonen Justin Bieber.

Det er ikke kjent hvor lenge Gomez trekker seg tilbake eller hva slags behandling hun får. Hun har tidligere gått gjennom cellegiftbehandling, etter at hun i 2013 avlyste sin planlagte turné i Australia og Asia.