Guri Schanke:

Selger huset etter bruddet

Bygde hus sammen i 2011, nå ligger det ute for salg.

SELGER: Guri Schanke og Dag Hvaring selger boligen på Ullern i Oslo etter bruddet. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør/ Steffen Rikenberg/ Inviso
SELGER: Guri Schanke og Dag Hvaring selger boligen på Ullern i Oslo etter bruddet. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør/ Steffen Rikenberg/ Inviso Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I slutten av mars kom nyheten om at skuespiller og sanger Guri Schanke (58) og kjæresten, Dag Hvaring, har besluttet å gå hver til sitt etter ti år.

Det avslørte 58-åringen i et innlegg på Facebook.

«Etter å ha snakket om det en stund er Dag og jeg enige om at vi splitter lag. Det er ingen dramatikk, ingen nye og ingen problemer. Vi er veldig gode venner, vi gjennomfører dette fint sammen og vi har det bra. Så bra man kan ha det i disse corona-tider», skrev Schanke, til et bilde av det tidligere paret.

Nå skal de også, ifølge DNB Eiendom, ha besluttet å selge huset sitt på Ullern i Oslo.

Selger

Huset det tidligere paret nå har lagt ut for salg, er en enebolig som ble bygget i 2011. Boligen, som strekker seg over tre etasjer, ligger ute til en prisantydning på 19,5 millioner kroner - ikke noe småtteri, med andre ord.

Schanke og Hvaring har eid boligen siden de ble samboere i 2011, etter at Schanke solgte luksushjemmet sitt på Bestum i Oslo - tre år etter hun ble skilt fra skuespiller Øivind Blunck (69).

Selv om de nå naturligvis sier farvel til et kapittel i livet, er det liten tvil om at boligen har vært et fint sted å bo. Med både takterrasse, hage og utsikt over Oslo, kan det tenkes at det er med tungt hjerte at de nå selger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer