Louise Angelica og John Arne Riise:

Selger huset etter bruddet

Etter ni år som kjærester gikk eksparet fra hverandre tidligere i år - nå legges huset ut for salg.

NYTT STEG I BRUDDET: John Arne og Louise Angelica Riise selger huset. De gikk fra hverandre tidligere i år. Foto: Andreas Fadum
NYTT STEG I BRUDDET: John Arne og Louise Angelica Riise selger huset. De gikk fra hverandre tidligere i år. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I april i år ble det kjent at John Arne Riise (41) og Louise Angelica Riise (31) går hvert til sitt etter ni år som kjærester. Eksparet giftet seg i 2014, og fem år senere - i august 2019 - fikk de sønnen Colin sammen.

Bruddnyheten kom overraskende på mange, men duoen har bevart det gode vennskapet, og troppet blant annet opp på rød løper sammen denne høsten.

I etterkant av bruddet ble det også kjent at Louise hadde kjøpt seg leilighet, som hun har brukt sommeren og høsten på å pusse opp - med god hjelp av John Arne.

Mens de fortsatt var et par bodde den lille familien i Tønsberg, da John Arne var fotballtrener for det lokale laget i byen. Nylig kom imidlertid nyheten om at eksparet har besluttet å selge huset, og at 41-åringen flytter til Haugesund for å bli trener i Toppserien for kvinner.

Lang avstand

Se og Hør tok kontakt med den tidligere fotballproffen for å høre mer om det kommende hussalget, som ifølge Louises Instagram-story vil skje på nyåret:

- Siden Louise har kjøpt leilighet i Bærum har vi planlagt dette i noe tid allerede. Når jeg flytter til Haugesund er det naturlig med salg, forteller han gjennom sin manager, Erland Bakke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer