Louise Angelica og John Arne Riise:

Selger huset etter bruddet

Etter ni år som kjærester gikk eksparet fra hverandre tidligere i år - nå legges huset ut for salg.

NYTT STEG I BRUDDET: John Arne og Louise Angelica Riise selger huset. De gikk fra hverandre tidligere i år. Foto: Andreas Fadum
NYTT STEG I BRUDDET: John Arne og Louise Angelica Riise selger huset. De gikk fra hverandre tidligere i år. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

I april i år ble det kjent at John Arne Riise (41) og Louise Angelica Riise (31) går hvert til sitt etter ni år som kjærester. Eksparet giftet seg i 2014, og fem år senere - i august 2019 - fikk de sønnen Colin sammen.

Bruddnyheten kom overraskende på mange, men duoen har bevart det gode vennskapet, og troppet blant annet opp på rød løper sammen denne høsten.

I etterkant av bruddet ble det også kjent at Louise hadde kjøpt seg leilighet, som hun har brukt sommeren og høsten på å pusse opp - med god hjelp av John Arne.

Mens de fortsatt var et par bodde den lille familien i Tønsberg, da John Arne var fotballtrener for det lokale laget i byen. Nylig kom imidlertid nyheten om at eksparet har besluttet å selge huset, og at 41-åringen flytter til Haugesund for å bli trener i Toppserien for kvinner.

EKSER: Louise Angelica Riise og John Arne Riise dukket opp sammen på den røde løperen. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

Lang avstand

Se og Hør tok kontakt med den tidligere fotballproffen for å høre mer om det kommende hussalget, som ifølge Louises Instagram-story vil skje på nyåret:

- Siden Louise har kjøpt leilighet i Bærum har vi planlagt dette i noe tid allerede. Når jeg flytter til Haugesund er det naturlig med salg, forteller han gjennom sin manager, Erland Bakke.

- Jeg gleder meg til nye utfordringer og nye opplevelser. Dette er et bra steg for min karriere, og fokuset blir på jobben og det å se Colin og Louise så mye som mulig. Dette finner vi en bra løsning på, forsikrer John Arne.

Han forteller videre at han skal på leilighetsjakt denne uka.

Da Louises leilighet er lokalisert i Bærum mens John Arnes trolig blir i Haugesundsområdet, vil det være lang avstand mellom eksparet. Hvordan de skal gjøre det med sønnen er ikke kjent.

- Utrolig trist

Selv om John Arne forteller at de har flyttet mye de årene de var sammen, og at de har gode minner fra alle stedene de har bodd, legger han til at flyttingen er en del av jobben. Louise på sin side gir uttrykk for at hun kommer til å savne huset i Tønsberg.

- Det blir utrolig trist å selge huset. Vi flyttet dit da Colin var en måned gammel, så på de to årene vi har bodd her har han vokst fra baby til en selvstendig, liten gutt, skriver hun i en SMS til Dagbladet, gjennom Bakke.

31-åringen skriver videre at de som familie har mange fine minner fra huset og området rundt.

- Det at John Arne flytter såpass langt vekk synes jeg er trist. Jeg hadde mentalt forberedt meg på at det en dag ville skje - men ikke så fort.

BIG SPENDER: John Arne Riise får kjørt seg i denne ukens episode av «I lomma på Slije». Video: TV3/Viafree Vis mer

Men selv om det blir lange avstander er Louise sikker på at det ikke skal gå utover dem som familie:

- Vi skal samarbeide godt slik at Colin vokser opp med nær tilknytning til pappaen sin, selv om det nå innebærer lengre reisevei. Man gjør det som skal til for at det skal funke, avslutter hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer