Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Petter Northug

Selger huset i Trondheim

Petter Northug har den siste tida hatt planer om å flytte til Oslo.

TIL SALGS: Petter Northug har valgt å legge boligen sin ut for salg. Foto: Bjørn Langsem og Google Vis mer

Onsdag kveld melder Adressa at den tidligere skistjerna Petter Northug (34) selger huset sitt i Trondheim, og at eneboligen på Byåsen legges ut for salg.

Allerede i april i fjor kunne Northug selv bekrefte at han skulle flytte vekk fra hjembyen, men at han likevel ville tilbringe tid der.

OVERRASKET: Petter Northug skulle bare signere noen bøker i Oslo sentrum, men Rød løpers reporter Thea hadde andre planer. Video: Emilie Rydning Vis mer

- Ja, det blir nok mer og mer base i Oslo. Den siste måneden har jeg merket at det er der min jobb har vært nå, og at det er den basen det er enklest å ha. Jeg har jo egentlig vært mer i Oslo enn i Trondheim etter at jeg la opp, sa han den gang til TV 2, og fortsatte:

- Det blir nok mer hytta i Trondheim, og så base i Oslo nå.

Dagbladet har foreløpig ikke lykkes komme i kontakt med Petter Northug i forbindelse med hussalget.

Ny karriere

Helt siden han la skikarrieren på hylla i 2018, har 34-åringen tatt steget mer og mer inn i underholdningsbransjen. Foreløpig ser det ut til å være noe han trives med.

- Det er veldig spennende å jobbe med TV. Samtidig kombinerer jeg TV-jobbingen med min egen merkevare, så jeg har hatt nok å gjøre etter at jeg la skiene på hylla, uttalte han i fjor.

Like før nyttår fikk han også skryt for jobben har gjør på tv, og Dagbladets kommentator Esten O. Sæther, mente at en ny tv-stjerne er født.

«Petter Northug bak mikrofonen er nesten like bra som i løypa», het det blant annet i beskrivelse om 34-åringen.

FOR DRØYT: Petter Northugs siste video på sosiale medier ble rett og slett for drøy kost for Facebook. Video: Per Magne Dalen og Emilie Rydning Vis mer

Åpen om skilsmissen

Med suksess følger også naturligvis mange overskrifter, noe Northug har fått kjenne på på flere forskjellige måter. I fjor fikk han og familien mye oppmerksomhet etter at det ble kjent at foreldrene, John og May, hadde gått hver til sitt etter 37 års samliv.

Noen måneder seinere brøyt 34-åringen tausheten, og innrømmet overfor Se og Hør at beskjeden om foreldrene var vanskelig å få.

- Men vi har som alltid klart å holde sammen i familien. Erfaringene fra toppidretten har vært til stor hjelp. Der lærte vi oss alle sammen å nullstille oss og holde fokus på det som er viktig, sa han blant annet.