Marion Ravn:

Selger leiligheten

Marion Ravn sier farvel til praktleilighet på Grünerløkka.

PÅ FLYTTEFOT: Marion Ravn sier farvel til leiligheten på Grünerløkka i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ FLYTTEFOT: Marion Ravn sier farvel til leiligheten på Grünerløkka i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Artist Marion Ravn (36) har virkelig vært i vinden i høst. Som en av tre detektiver i panelet i «Maskorama», har hun blitt sett av omtrent en million nordmenn hver lørdag i flere uker. I tillegg har hun parallelt vært å se i «Hver gang vi møtes», så enkelte kvelder har det nærmest vært umulig å gå glipp av henne for tv-tittende nordmenn.

Nå skal Ravn begi seg ut på nye eventyr, av det private slaget. Hun selger nemlig leiligheten sin i Oslo, som ligger midt på trendy Grünerløkka. Leiligheten er 51 kvadratmeter stor, og byr på både balkong og vedovn.

Det koster imidlertid en god slant å bo såpass sentralt i Oslo. Leiligheten har en prisantydning på 4,99 millioner kroner - og en totalpris på 5,13 millioner.

- Elsket å bo her

Leiligheten har et klassisk preg, men har likevel moderne detaljer. På veggene i stua er det trepanel, og gulvene er en-stavparkett med gulvvarme.

Balkongen er å finne på kjøkkenet, sørvendt ut mot bakgården. Dessuten skrytes det av beliggenheten i prospektet - det er jo kort vei til både kollektivtrafikk og butikker.

Leiligheten er en toroms, men kan gjøres om til en treroms.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.