Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom:

Selger leilighetene sine

Paret kvitter seg med hvert sitt krypinn - samtidig.

PÅ FLYTTEFOT: Både Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom selger nå sine leiligheter i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PÅ FLYTTEFOT: Både Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom selger nå sine leiligheter i Oslo. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52) har de siste åra vært et av kjendisnorges mest omtalte kjærestepar, etter at de falt for hverandre under innspillingen av realityprogrammet «Farmen Kjendis» i 2016.

Siden den gang har publikum hatt muligheten til å følge parets liv gjennom TV 2-serien «Vendela + Petter» - hvor de også har vært på boligjakt.

I april i år skrev Se og Hør at duoen hadde funnet drømmeleiligheten, på hele 180 kvadratmeter på Oslos beste vestkant, til svimlende 17 millioner kroner. Kort tid seinere kom imidlertid kontrabeskjeden om at paret angret seg - fordi leiligheten lå for langt unna sentrum.

- Det er en helt fantastisk leilighet som har alt vi ønsker oss, og det var virkelig drømmeleiligheten. Men vi ble nok litt revet med, med tanke på hvor fin den er, og tenkte ikke helt på beliggenheten, sa Kirsebom til Se og Hør.

Siden den gang har det vært stille på boligfronten for det populære paret - fram til nå. Nå bekrefter nemlig Kirsebom at hun og kjæresten selger hver sin leilighet i Oslo - og at de dermed er på flyttefot.

- Det er litt vemodig å selge. Jeg har så mange fine minner fra den koselige leiligheten, men nå begynner et nytt og spennende kapittel for meg og Petter, sier Kirsebom til Dagbladet - uten å utdype videre flytteplaner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer