Julia Nyland:

Selger lettkledde bilder - fnyser av kritikk

- Det startet egentlig med at jeg delte et bikinibilde på Snapchat, forteller influenser Julia Nyland.

HAR FLYTTA: Julia Nyland trives godt med å bo i utlandet, og mener det er mer åpenhet der enn i Norge. Foto: Privat
HAR FLYTTA: Julia Nyland trives godt med å bo i utlandet, og mener det er mer åpenhet der enn i Norge. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Blogger og influenser Julia Nyland (28) høstet denne våren krass kritikk da hun trosset nasjonale reiseråd og satte seg på flyet til Spania, nærmere bestemt Marbella.

På 28-åringens Instagram-profil kan man se at hun nyter solrike dager på stranda og treningssenteret, noe mange her hjemme bare har kunnet drømme om den siste tida.

Stappfullt av nordmenn

Influenseren har nå bodd i Marbella i nærmere fire måneder. Den siste tida har flere norske influensere reist dit, både for å feriere og for å bosette seg.

Nyland merker godt til den økende mengden nordmenn:

- Det er mange norske influensere her nå, ja, både på godt og vondt. Man vil jo kanskje bli kjent med andre folk også, men det er et veldig godt miljø oss imellom, forklarer hun når Dagbladet slår på tråden.

Det er likevel ikke bare influenserne som har inntatt Marbella. Også de vanlige turistene har meldt sin ankomst. I takt med økende folkemengder har også smitten tatt seg opp i Spania, og det er for tida høye smittetall i landet. Hverdagen preges likevel ikke nevneverdig av det.

- Vi lever nesten som normalt her altså, jeg vil ikke si vi merker noe til at det er mye smitte. Det virker som folk ikke bryr seg lenger, at alle er lei. Det er litt dumt da, sier Nyland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.