TJENER FETT: Beckhamparet taper ifølge Daily Mail store summer på et hus i Sør-Frankrike som de nå har lagt ut for salg. Men det virker ikke som det bryr paret så veldig mye. Foto: NTB / Scanpix.
TJENER FETT: Beckhamparet taper ifølge Daily Mail store summer på et hus i Sør-Frankrike som de nå har lagt ut for salg. Men det virker ikke som det bryr paret så veldig mye. Foto: NTB / Scanpix.Vis mer

Selger selv om de taper over 42 millioner

Victoria og David Beckham bryr seg lite om penger når de nå kvitter seg med et hus i Sør-Frankrike.

(Dagbladet): Superparet Victoria og David Beckham har ikke akkurat lite med penger, men at de tydeligvis ikke bryr seg om tap av store pengesummer, er likevel litt rart. - Eller bare et tegn på hvor superrike paret faktisk er.

En sak skrevet av Daily Mail forteller nemlig om et herskapelig hus som Beckhamparet kjøpte i 2003. Nå skal det selges, og det med stort tap.

Over 42 millioner

Huset som ligger i den lille landsbyen Bargemon ved Cote d' Azur, har en over 800 mål stor tomt. Da paret kjøpte huset i 2003 betalte de over 16 millioner norske kroner for huset. Deretter renoverte de det for over 53 millioner norske kroner, skriver Daily Mail.

Huset har seks soverom, fire bad, innkvartering for ansatte, et stort basseng og et praktfullt område rundt med skog og enger. Det finnes også et kapell og diverse uthus på eiendommen.

Nå ligger huset ute til salgs for 2,4 millioner pund, noe som tilsvarer litt over 25 millioner norske kroner.

Hvis paret selger huset til denne summen taper de over 42 millioner norske kroner på sitt franske herskapshus.

Ifølge avisa har paret sjeldent besøkt den dyre eiendommen, og skriver at det virker som om de bare har puttet millioner inn i oppussingen, uten å bry seg om at de taper store summer på å selge det nå.

Tjener fett

Victoria, David og deres fire barn , Brooklyn, Romeo, Cruz og Harper er for tiden i LA , hvor de også har et stort hus.

Ifølge nettstedet Hello tjente det populære ekteparet svimlende 800 millioner kroner i 2015, takket være Victorias moteimperium og David sine mange reklamekampanjer.

Da er det kanskje ikke så rart at huset i Frankrike selges med tap. Det har antageligvis ikke så mye å si for den velstående familien.