Selger superhuset for 42 millioner dollar

Filmstjernen Jennifer Aniston er på utkikk etter noe mindre.

(Dagbladet): Filmstjernen Jennifer Aniston (42) røper at hun har det svært bra privat.

- Ja, jeg er veldig lykkelig. Jeg er ekstremt heldig, og jeg er ekstremt lykkelig, sa hun i et intervju med «Good Morning America», skriver People.

Privat har «Friends»-stjernen nylig funnet lykken med skuespilleren Justin Theroux (39).

Verner om privatlivet
De to skal ha datet diskret siden mai.

Men stjernen selv ville verken bekrefte forholdet, eller utdype bakgrunnen til hvorfor hun er «ekstremt heldig og lykkelig».

Selv om hun er ordknapp om kjæresten, viser bilder av paret, som People har fått tilgang til, at de ikke er redde for å vise sin kjærlighet.

Derimot ville den vakre 42-åringen, som for tiden er på husjakt, heller røpe noen detaljer om hva hun ser etter i et hus.

På husjakt
Når hun nå skal selge sin store mansion i Beverly Hills, ser hun etter noe med langt færre kvadratmetre enn sitt tidligere krypinn.

LYKKELIG: Jennifer Aniston sier hun er «ekstremt lykkelig», men røper ellers svært lite om privatlivet. Foto: Mike Coppola/Getty Images/AFP/Stella Pictures Vis mer

Aniston har ennå ikke funnet drømmehuset.

- Når jeg ser det, vil jeg vite at det er det rette, sa hun. 

Hundetatovering
Selv om skuespilleren nå nyter mye lykke privat, opplevde hun også en personlig sorg, da hennes kjære hund Norman døde i mai.

Hunden, som ble 15 år, hadde tydelig en stor plass i Anistons liv. Ifølge People tok stjernen til tårene da hun fortalte James Lipton i «Inside the Actors Studio» om tapet av hunden, forrige torsdag.

Derfor hedrer hun nå hunden med en tatovering på innsiden av hennes høyre fot. På tatoveringen står det nemlig «Norman».

JUSTIN THEROUX: Er han grunnen til at Jennifer Aniston stråler av lykke? Foto: Stella Pictures Vis mer