Rihanna:

- Selvfølgelig er jeg forelska

Sangstjerna bekrefter endelig kjæresteryktene.

FORELSKA: Sangstjerna Rihanna letter på sløret om kjæresten i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
FORELSKA: Sangstjerna Rihanna letter på sløret om kjæresten i et nytt intervju. Foto: NTB ScanpixVis mer

For noen år tilbake var kjærlighetslivet til sangstjerna Rihanna (31) på alles lepper, etter at det i 2009 ble publisert sjokkbilder av hennes forslåtte ansikt i medier verden over. Det viste seg nemlig raskt at det var hennes daværende kjæreste Chris Brown (30) som hadde påført henne skadene.

Brown erklærte seg skyldig i overfall og ble ilagt fem års prøvetid og besøksforbud. Han ble dessuten pålagt samfunnstjeneste og terapi. I ettertid har Rihanna uttalt at hun har tilgitt eksen, men hun har ellers valgt å holde tett om kjærlighetslivet sitt i offentligheten.

I og med at 31-åringen er en av verdens største stjerner, er det ikke like lett å holde alt for seg selv. De siste åra har hun blitt koblet til forretningsmannen Hassan Jameel, og de to ble blant annet observert sammen på en fest etter Grammy-utdelingen i New York i 2018.

BEKREFTER NY KJÆRESTE: Rihanna har blitt koblet til kjæresten siden 2017, men aldri bekreftet ryktene - før nå. Foto: NTB Scanpix
BEKREFTER NY KJÆRESTE: Rihanna har blitt koblet til kjæresten siden 2017, men aldri bekreftet ryktene - før nå. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rihanna selv har derimot aldri bekreftet eller kommentert forholdet - før nå.

Det er i et intervju med magasinet Interview, gjort av skuespiller Sarah Paulson (44), at sangeren nå letter på sløret om kjæresten.

Klar for å stifte familie

I intervjuet spør nemlig Paulson spør Rihanna rett ut om hun er forelska.

- Selvfølgelig er jeg det, svarer hun.

Se dette innlegget på Instagram

@interviewmag

Et innlegg delt av badgalriri (@badgalriri)

Videre forteller sangstjerna at hun er mer enn klar for å starte en familie, og at hun ønsker å bli mor «mer enn noe annet i verden».

På spørsmål om et kommende giftermål ligger i kortene, er hun derimot mer vag.

- Gudene vet. Vi legger planer og gud ler, ikke sant? svarer hun på spørsmålet.

- Hun hyler, hun gråter

Med andre ord kan det se ut til at lykken smiler for Rihanna om dagen. Det står i stor kontrast til hvordan hun hadde det den nevnte kvelden i 2009.

I 2017 fortalte Chris Brown for første gang om hva som førte til det voldelige utbruddet mot sin daværende kjæreste. Det gjorde han i dokumentaren «Chris Brown: Welcome to My Life».

Der sa rapperen at forholdet deres surnet etter at han innrømmet å ha hatt et seksuelt forhold til en kvinne som tidligere hadde jobbet for ham.

View this post on Instagram

@interviewmag

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

7. februar 2009, kvelden før Grammy Awards, var Rihanna og Brown blant gjestene på Clive Davis' oppvarmingsfest til musikkprisutdelingen. Der var den nevnte kvinnen også til stede, og på et tidspunkt kom hun bort til stjerneparet.

Dét falt ikke i god jord hos Rihanna, hevdet Brown i dokumentaren.

- Jeg ser bort på Rihanna og hun hyler, hun gråter, fortalte rapperen.

På vei hjem fra festen kranglet paret om det som hadde skjedd, og stemningen i bilen til Brown var amper, ifølge ham. I dokumentaren innrømmet rapperen at situasjonen raskt utviklet seg derfra.

- Jeg husker at hun prøvde å sparke meg (...) men så slo jeg henne virkelig. Med lukket neve, jeg dro til henne og sprakk opp leppa hennes. Og da jeg så det, var jeg i sjokk, jeg var sånn: «F**n, hvorfor slo jeg henne sånn?», sa han.

- Prøvde å beskytte ham

Forholdet deres fikk en dramatisk slutt vinteren 2009, men fire år senere ble det kjent at paret hadde funnet tilbake til hverandre. Duoen datet noen måneder i 2013, før de gikk hver til sitt for godt.

VILLE HJELPE BROWN: Rihanna og Chris Brown gjenopptok kontakten etter overfallet, fordi popstjernen ønsket å hjelpe ham. Her er de to avbildet sammen på en basketballkamp i Los Angeles i desember 2012. Foto: AFP/ NTB scanpix
VILLE HJELPE BROWN: Rihanna og Chris Brown gjenopptok kontakten etter overfallet, fordi popstjernen ønsket å hjelpe ham. Her er de to avbildet sammen på en basketballkamp i Los Angeles i desember 2012. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Overfor Vanity Fair har Rihanna innrømmet at hun trodde hun kunne forandre Brown, og at det var mye av grunnen til at hun tok ham tilbake:

- Jeg prøvde å beskytte ham. Jeg følte ikke at folk forsto ham ... Spesielt ikke etter det som hadde skjedd. Til slutt innså jeg at det var jeg som var fienden (...) Jeg hater ham ikke. Jeg kommer til å bry meg om ham til den dagen jeg dør. Vi er ikke venner, men vi er ikke fiender heller. Vi har ikke noe særlig til forhold nå, sa hun til magasinet høsten 2015.