- Send engler til katastrofeområdet

Prinsesse Märtha Louises engleskole tilbyr utradisjonell krisehjelp.

- INGEN KOMMENTAR. Märtha Louises sekretær ønsker ikke å svare på hvorvidt det er prinsessen, forretningspartner Elisabeth Samnøy (t.v.) eller andre personer som står bak oppdateringene på Engleskolens Facebook-sider.   Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
- INGEN KOMMENTAR. Märtha Louises sekretær ønsker ikke å svare på hvorvidt det er prinsessen, forretningspartner Elisabeth Samnøy (t.v.) eller andre personer som står bak oppdateringene på Engleskolens Facebook-sider. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Send englene til katastrofeområdene for å gi sitt lys, sin frekvens, sin tone slik at Moderjord kan komme i balanse så fort som mulig,» heter det i en melding publisert på Facebook-siden til Engleskolen nå i kveld.

Ifølge TV2 brukes denne siden av prinsesse Märtha Louise og forretningspartner Elisabeth Samnøy for å promotere kursene ved Engleskolen, Astarte Education. 

- Dette har jeg ikke sett. Derfor kan jeg heller ikke kommentere det, sier prinsessens personlige assistent Carina Scheele Carlsen til Dagbladet.

- Upassende Flere tusen mennesker fryktes omkommet etter jordskjelvet og tsunamien som rammet Japan. Flere ti-tusen er savnet. Ikke alle finner Engleskolens løsning om å «sende engler» til katastrofeområdet spesielt passende.

- Med all respekt. Når hundrevis av mennesker dør og tusenvis forsvinner, og de trenger hjelp for eksempel helikopter, hunder, lastebiler... Sende engler virker for meg som lite gøy og veldig respektløst til ofrene, skriver en leser på Engleskolens sider.

- La englene støtte dem For kort tid siden ble profilen oppdatert med en ny melding:
«La englene støtte ofrene i katastrofeområdene og alle som er berørt, slik at de får kraft til å takle hva de står overfor.»

- Det ser ikke ut til å fungere. Avfallet fra atomreaktoren sprer seg fortsatt, ofrene er fortsatt døde og byene er fortsatt ødelagte. Engleskolen må nok prøve hardere om dette skal gå, skriver en ironisk leser.

Englestøtte Carlsen ønsker ikke å kommentere hvorvidt det er prinsessen, Samnøy eller eventuelt andre personer som har tilgang til oppdateringer på Engleskolens Facebook-sider.

Samnøy har ikke besvart Dagbladets henvendelse.

Etter flere henvendelser la Engleskolen nylig å en melding de kaller en presisering:

«For å presisere: Dette er en stor tragedie og ofrene trenger all den hjelp og støtte de kan få både fysisk, mentalt og åndelig. En mulighet er derfor å gi vår kjærlighet fra hjertet i samklang med englene.»

ENGLEHJELP: Her er noen av meldingene på Engleskolens nettsider lørdag kveld.
ENGLEHJELP: Her er noen av meldingene på Engleskolens nettsider lørdag kveld. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer