Mark Ruffalo om Jeremy Renner:

Sender innstendig oppfordring

- Be for ham.

GODE VENNER: Jeremy Renner og Mark Ruffalo har spilt sammen i «Avengers»-filmene. Foto: Ken McKay/REX/NTB
GODE VENNER: Jeremy Renner og Mark Ruffalo har spilt sammen i «Avengers»-filmene. Foto: Ken McKay/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første nyttårsdag kom meldingen om at skuespiller Jeremy Renner (51) var kritisk skadd etter en ulykke med en preppemaskin ikke langt fra hjemmet sitt i Nevada. Han ble umiddelbart innlagt på intensivavdeling på sykehus og mandag ble han operert for skadene.

Tilstanden skal fortsatt være kritisk, men stabil. Renner pådro seg kraftige skader i brystet, samt beinskader.

Fansen venter dermed på oppdateringer, og den siste kom natt til tirsdag da skuespillerens familie ønsket å uttrykke en takk til helsepersonell, nødetater og fansen.

TILBAKE: Etter et stygt fall i sommer, trodde Adrian Sellevoll at musikkarrieren skulle ryke. Nå er han tilbake med ny låt på gammel klassiker. Reporter: Celina Morken. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Nå har «Avengers»-kollega Mark Ruffalo (55) også tatt bladet fra munnen. 55-åringen tar tirsdag til Instagram Story og ber fansen be for sin gode venn. Det melder People.

Foto: Skjermdump Instagram Story
Foto: Skjermdump Instagram Story Vis mer

«Be for broren vår Jeremy Renner om at han raskt er på bedringens vei», skriver han, og fortsetter videre:

«Vær så snill å send varme ønsker hans vei».

Sammen med teksten hadde han lagt ved en skjermdump av en nyhetsartikkel om skrekkulykken.

Området hvor Renner ble skadd ble rammet av et kraftig snøvær i helga. Det er foreløpig ikke kjent hvordan ulykken skjedde, men ifølge politiet er saken under etterforskning. Renner var den eneste som var involvert i ulykken.

NB! STERKE INNTRYKK: Redningshelikopteret CHC i Florø fikk melding om en fallulykke ved Store Dyrhaugstind. Redningsmannen Alvin Fyhn (45) måtte ta et av de vanskeligste valgene han noen gang har tatt. Video: «Reddet» på TV 2. Klipp: Bjørge Dahle Johansen / Dagbladet TV Vis mer

Den 51 år gamle skuespilleren blant annet kjent for å ha portrettert karakteren Hawkeye i «Avengers»-filmene siden 2011.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer