<strong>-TAKK:</strong> Lars Lillo-Stenberg er for øyblikket innlagt på sykehus med hjertetrøbbel, men sender allikevel en sommerhilsen til venner, kjente og ukjente. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
-TAKK: Lars Lillo-Stenberg er for øyblikket innlagt på sykehus med hjertetrøbbel, men sender allikevel en sommerhilsen til venner, kjente og ukjente. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer

Sender varm hilsen fra sykesenga: - Nyt sommeren og kjærligheten

Lars Lillo-Stenberg er innlagt på sykehus og skal opereres førstkommende mandag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): DeLillos-frontfigur Lars Lillo-Stenberg ble torsdag innlagt på sykehus på grunn av hjerteinfarkt.

Det velkjente norske bandet DeLillos skulle holde en lang rekke konserter utover sommeren, men nå er hele syv spillejobber avlyst i månedene framover, som følge av helseproblemene til den folkekjære musikeren.

Sent i går kveld kom det imidlertid en hilsen fra Lillo-Stenberg hvor han takker Norge for omtanken:

«Kjære alle sammen. Jeg er ikke på Facebook og sånn, men i en sånn situasjon, så er det utrolig varmende og kjærlighetsfullt å oppleve den empatien som strømmer inn til sykesenga via denne muligheten», skriver musikeren og fortsetter:

«Det er veldig godt å se hilsener fra alle dere jeg ikke kjenner, noen jeg ikke kjenner, men vet hvem er. Men også alle dere jeg kjenner litt, og dere jeg kjenner ganske godt. Tusen takk!! Nesten helt sikkert skal jeg opereres på mandag, og mest sannsynlig så er jeg i bedre form om to tre måneder, enn jeg har vært på lenge».

Han ber også alle ta vare på helsa og lytte til kroppens signaler:

«Så dere som er voksne, lytt til kroppen, og ta kontakt med lege hvis dere er i tvil om en brystsmerte. Det er mitt råd akkurat nå, slik at det kan gå bra. Mitt nye ordtak: «The life must go on, before the show».

Nyt sommeren og kjærligheten. Lars.»

Neste DeLillos-konsert er Sarpsborgfestivalen 3. september, opplyser gruppa på sin facebookside.

I tillegg skulle Lars Lillo-Stenberg opprinnelig spille flere solokonserter i løpet av sommermånedene, blant annet på Tjøme.

DeLillos slipper nytt album i oktober, og lanserte singelen «Aldri epleslang» i mai.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer