Christian Eriksen:

Sender varme tanker

Fotballstjernene viser sin omsorg for danske Christian Eriksen (29) som kollapset 42 minutter inn i kampen mellom Danmark og Finland lørdag kveld.

RYSTET: De danske spillerne var tydelig preget etter hendelsen med stjernespiller Christian Eriksen, og gikk på et overraskende tap mot Finland. Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag ettermiddag kollapset den danske fotballspilleren Christian Eriksen (29) 42 minutter inn i kampen mellom Danmark og Finland. Han ble liggende på banen, og det ble umiddelbart satt i gang hjertekompresjoner.

Eriksen er nå våken på sykehuset, der han skal gjennom en rekke undersøkelser. Ifølge UEFA er tilstanden stabil.

Den nederlandske radiokanalen NPO Radio har også meldt at Eriksen angivelig prater.

Nå sender fotballstjerner verden rundt varme ord til Christian Eriksen. Norske John Arne Riise (40) har delt et bilde av Eriksen på Instagram sammen med en serie røde hjerter.

Jens Petter Hauge (21) i AC Milan har også sendt sine tanker til den danske fotballspilleren. Han har delt blant annet et rødt hjerte og det danske flagget på sin konto på Twitter.

Den tidligere fotballspilleren Jan Åge Fjørtoft (54) har delt denne meldingen på Twitter:

«Christian Eriksen er våken, nærmere undersøkelser på sykehuset, ifølge det danske fotballforbundet. Ber for ham og familien».

Den tidligere fotballstjerna Didier Drogba (43) sender også varme tanker til Christian Eriksen lørdag kveld.

«Kjemp for ditt liv, Eriksen. Vi ber for deg», skriver fotballegenden på Twitter.

Den portugisiske fotballstjerna Cristiano Ronaldo (36) har også delt et innlegg om Eriksen. Det gjør han på Instagram:

«Våre tanker og bønner er med Christian Eriksen og hans familie. Fotballverden står sammen og håper på gode nyheter. Jeg regner med å snart finne deg på banen igjen, Chris! Vær sterk».

KAMPEN STOPPET: Christian Eriksen falt plutselig om etter 42. minutter spilt i kampen mellom Danmark og Finland. Video: NRK Vis mer

Spilles ferdig

I 20.00-tida lørdag kom denne meldinga fra det danske fotballforbundet:

«Christian Eriksen er våken, og hans tilstand er fortsatt stabil. Han forblir innlagt på Rikshospitalet til ytterligere undersøkelser. Kampen mot Finland spilles ferdig i kveld. Dette skjer etter at spillerne har fått bekreftet, at Christian er okay. Kampen gjenopptas kl. 20.30».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer