«Paradise Hotel» 2017:

Sendt hjem etter intens morderjakt på hotellet : - Helt jævlig

Grunde Myhrer måtte sjekke ut av «Paradise Hotel» - for andre gang.

MÅTTE GÅ: Nykommer André Ingvoldstad (t.v) sendte deltaker Grunde Myhrer hjem fra hotellet etter en intensiv jakt på hvem som myrdet Aleksander Sæterstøl (t.h). Foto: TV 3
MÅTTE GÅ: Nykommer André Ingvoldstad (t.v) sendte deltaker Grunde Myhrer hjem fra hotellet etter en intensiv jakt på hvem som myrdet Aleksander Sæterstøl (t.h). Foto: TV 3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Påskeuken er godt i gang inne på «Paradise Hotel», og påsketradisjonen tro er det det krim som opptar realitydeltakerne.

Mandag ble det utført et mord inne på hotellet, som sørget for at det var bergenseren Aleksander Sæterstøl (20) som måtte pakke kofferten og gå ut av den ærverdige hotellporten.

Han fortalte den gang at han «knakk sammen» av utsendelsen, men sorgen skulle bli kortvarig for 20-åringens del. I tirsdagens episode fikk han en mulighet av programmet til å komme inn igjen, etter at den nye deltakeren André Ingvoldstad (20) feilaktig utpeker «borgermester» Grunde Myhrer (20) som attentatmannen.

Sendt hjem

Det er 21 år gamle Kevin René Gustavsson som valgte å drepe Sæterstøl, noe som ikke kommer fram før et fatalt valg er tatt. Nykommer Ingvoldstad må velge om det blir Sæterstøl eller Myhrer som må forlate hotellet.

Valget faller på den blide svømmegutten fra Oslo.

- IKKE EN KLISJÉ: Det blir tårevått når Grunde Myrher må forlate hotellet tirsdag kveld. - Jeg er ikke en jævla «Paradise»-klisjé som er seg selv 110 prosent. Jeg er meg selv 100 prosent, sier han i det triste avskjedsklippet. Foto: TV 3
- IKKE EN KLISJÉ: Det blir tårevått når Grunde Myrher må forlate hotellet tirsdag kveld. - Jeg er ikke en jævla «Paradise»-klisjé som er seg selv 110 prosent. Jeg er meg selv 100 prosent, sier han i det triste avskjedsklippet. Foto: TV 3 Vis mer

- Det er helt jævlig å ryke, sier Myhrer til kameraet da exiten er et faktum.

Til Seoghør.no forteller han at hele situasjonen var lei.

- Det å stå der oppe var helt jævlig. Jeg hadde jo lyst til at Aleks skulle komme inn igjen, men jeg ville jo ikke hjem. Jeg tok det ganske tungt da André valgte meg, forteller han og understreker at han ikke ser sur på Ingvoldstad den dag i dag.

- Jeg ble sykt lei meg, men så kom alle de fine stundene til minne. Det virker ikke sånn på tv, men jeg koste meg masse der inne. Morten og Aleks var som en familie for meg der inne, så det var trist å måtte dra, forklarer han.

20-åringen forteller at han synes det var trist å bli forhåndsdømt som morderen på hotellet. Han følte selv at han ikke ga det inntrykket.

- Selv min egen partner vendte meg ryggen. Jeg synes selvfølgelig at det var veldig kjipt. Mange dro fram hvordan jeg reagerte da Aleks ble sendt hjem som en slags måte å skjule mordet på, men det stemmer jo ikke. De dømte meg for tidlig igjen, akkurat som i de første episodene, sier han.

MÅTTE DRA: Grunde Myhrer ble utpekt som morderen på «Paradise Hotel». Det viste seg å være feil, men det ble likevel ham som måtte hjem. Foto: Kine Falch
MÅTTE DRA: Grunde Myhrer ble utpekt som morderen på «Paradise Hotel». Det viste seg å være feil, men det ble likevel ham som måtte hjem. Foto: Kine Falch Vis mer

- Kjempeglad

Flere deltakere trodde det var svenske Rebecca som hadde drept Sæterstøl mandag. I tirsdagens episode fikk deltakerne imidlertid vite at morderen gikk blant dem inne på hotellet. Derfor ble Ingvoldstad utpekt som etterforskningsleder, og gjennom flere avhør skulle han bestemme seg for hvem snikmorderen var.

I en seremoni på kvelden skulle han fortelle hvem han trodde morderen var. Valgte han rett skulle han få en fordel. Falt valget på feil person, var det morderen selv som skulle få en fordel i spillet.

- Den jeg har valgt, ut fra de menneskene som har påvirket meg og det jeg la merke til i går, er Grunde, sier André i programmet og fortsetter:

- Jeg tror han er morderen på grunn av den reaksjonen han hadde i går. Jeg følte at det å kaste vekter og ting rundt var å overreagere, utdyper han.

FIKK RETURNERE: Aleksander ble glad da han fikk komme tilbake. - Det var vanskelig å ikke smile der jeg sto, for når jeg har dette hvite i ansiktet får jeg sykt gule tenner, sa han i programmet. Foto: TV 3
FIKK RETURNERE: Aleksander ble glad da han fikk komme tilbake. - Det var vanskelig å ikke smile der jeg sto, for når jeg har dette hvite i ansiktet får jeg sykt gule tenner, sa han i programmet. Foto: TV 3 Vis mer

Myhrer går opp til programleder Triana Iglesas og Ingvoldstad, men i kjent «Paradise»-stil introduseres en tvist inn i spillet. Sæterstøl, som trodde oppholdet hans var over i går, får en ny sjanse til å være på hotellet. Avgjørelsen om han får komme inn igjen ligger i nykommerens hender, og går i bergenserens favør.

- Jeg ble jo kjempeglad da jeg fikk en mulighet til å komme inn igjen. Jeg trodde løpet var kjørt på mandagen, men det var befriende å få beskjeden, sier han til Seoghør.no og fortsetter:

- Klart det var kjipt at det sto mellom meg og Grunde. Jeg skulle gjerne ha hatt ham inne på hotellet med meg, men jeg er jo samtidig glad for at André sitt valgt til slutt falt på meg, sier han.

Påskekrimmen er ennå ikke over inne på hotellet, og mye kan skje på de to dagene som fortsatt er igjen av den mystiske uka.

DET BESTE SIDEN BILL CLINTON: Asle Hansen lar seg imponere over sex-bortforklaringen til Aleksander og Martine. Og han lar seg imponere over Rebeccas villdyr-reaksjon. Video: Asle Hansen / Lise Rafaelsen Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer