«Forræder»:

Sendt til legevakten: - Raknet helt

Én av deltakerne i «Forræder» ble tatt ut av produksjonen.

SPISTE IKKE: Sander «Randulle» Dale forteller nå at det psykiske spillet til slutt tok overhånd, og produksjonen måtte gripe inn. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at TV 2s nye storsatsing «Forræder» har blitt godt tatt imot av nordmenn på fredagskveldene.

Tidligere i år ble de 20 kjendisene spurt om å være med i det psykologiske spillet, og lite visste de om hva som faktisk ventet dem. Det ble nemlig ikke bare en gøy opplevelse.

I løpet av noen få dager med intenst spill, ble det til slutt for mye for Sander «Randulle» Austad Dale (24). Produksjonen så ingen annen utvei enn å sende ham til legevakten.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

TÅREVÅTT: «Forræder»-deltaker Tonje Frigstad tar til tårene når hun får nyheten om at hun ligger tynt an når en deltaker skal stemmes ut. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Glemte å spise

Overfor Rød Løper forteller 24-åringen at han ble psykisk nedbrutt etter noen intense dager med innspilling.

- Jeg ble jo helt besatt av å finne ut hvem som var «the bad guys», og når jeg ikke fikk det til, gikk jeg i kjelleren, sier han og følger opp:

- Så jeg satt ofte oppe hele kvelden og glemte å spise mat. Jeg prøvde meg også på Sherlock Holmes-tegninger og dro den røde tråden til den andre, men når det ikke fungerte, så raknet det jo bare helt sammen.

TATT UT: Sander Austad Dale ble på et tidspunkt tatt ut av produksjonen av «Forræder». Foto: TV 2
TATT UT: Sander Austad Dale ble på et tidspunkt tatt ut av produksjonen av «Forræder». Foto: TV 2 Vis mer

Videre forklarer Dale at det hele gikk så langt at han på et tidspunkt ble dratt ut av produksjonen.

- Det var fordi jeg mistet hodet helt. Jeg satt kanskje to timer og bare vugga litt fram og tilbake, etter at en teori gikk ad undas. Og da sa produksjonen til meg «enten må du sove nå, eller så drar vi deg ut». Da var jeg jo keen på å sove litt, men så var det rett tilbake til galehuset.

UTSTEMT: «Forræder» har krevd sitt andre offer, etter at Kristin Gjelsvik ble eliminert - 19 ble til 18 da gruppa gikk sammen om å stemme ut en av deltakerne. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- En mild psykose

På spørsmål om hva som skjedde på legevakten, og om han fikk behandling, svarer han:

- De målte blodtrykket mitt og sjekket at alt var opp til standard. Det var det tydeligvis.

24-åringen fortsetter:

- Vi konkluderte vel med at det var en mild psykose på et tidspunkt. Det er moro da. Jeg synes det er gøy, for da har du virkelig vært med for å spille spillet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer