Stina Bakken:

Sendt til sykehus etter voldshendelse

Toppbloggeren Stina Bakken ble slått av en fremmed mann.

VOLDSHENDELSE: Stina Marie Bakken, kanskje best kjent som «Stinablogg», har de siste åra klatret seg oppover blogglisten. Torsdag hadde hun en ubehagelig opplevelse på stranda i Sandefjord. Foto: Privat
VOLDSHENDELSE: Stina Marie Bakken, kanskje best kjent som «Stinablogg», har de siste åra klatret seg oppover blogglisten. Torsdag hadde hun en ubehagelig opplevelse på stranda i Sandefjord. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Toppblogger og deltaker i den kommende «Farmen kjendis»-sesongen, Stina Marie Bakken (26) ble torsdag ettermiddag utsatt for en voldshendelse da hun var på stranda. Dette skjedde på Skjellvika i Sandefjord rundt klokka 14.

Hendelsen delte Bakken på bloggen sin. Saken ble først omtalt av TV 2.

Til Dagbladet forteller Bakken at hun var på tur med hunden sin, Chloe, da en mann kom gående bortover brygga der de satt og koste seg. Hunden skvatt, og begynte å bjeffe.

- Jeg hadde henne i bånd, og dro henne til meg da han kom, men han begynte å skrike og rope til meg at jeg måtte få kontroll på hunden min, sier hun.

- Det suste i hodet

Bakken skal ha bedt mannen om å gå videre, før han brått slo henne i kjeven med all sin kraft. Da gikk det i svart.

- Det suste i hodet mitt, og gjorde kjempevondt. Da jeg kom til meg selv spurte jeg hva han driver med, og han sa at jeg ikke bør ha hund hvis jeg ikke har kontroll på den, forteller hun.

Etter å ha snakket med politiet ble Bakken sendt til legevakten, før hun derfra ble sendt videre til sykehuset. I går kveld kom hun hjem. Til Dagbladet forteller hun at hendelsen har satt spor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer