«Farmen» 2017:

Sendt ut av «Farmen» etter to uker: - Jeg ga opp

Karoline Røed (30) kastet inn håndkleet da det gjaldt som mest.

ANGRER: Til tross for at «Farmen»-deltakeren Karoline Røed (30) fikk velge hvilken tvekampgren det skulle konkurreres, nådde ikke hedmarksjenta opp i kveldens episode. I dag skulle 30-åringen ønske at hun hadde valgt en annen tvekampgren. Foto: Alex Iversen / TV 2
ANGRER: Til tross for at «Farmen»-deltakeren Karoline Røed (30) fikk velge hvilken tvekampgren det skulle konkurreres, nådde ikke hedmarksjenta opp i kveldens episode. I dag skulle 30-åringen ønske at hun hadde valgt en annen tvekampgren. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Etter to knappe uker i TV 2s «Farmen»-univers var realityeventyret over for hedmarkskvinnen Karoline Røed (30).

Røed ankom innspillingsgården utenfor Arendal i slutten av oktober, som en av de såkalte utfordrerne, og fikk deretter bli værende på gården. Men oppholdet skulle altså vise seg å bli kortvarig, etter møtet med vestfoldingen Eunike Hoksrød (39) i tvekamp.

- Jeg bommet totalt, og var forbanna på meg selv etterpå, erkjenner 30-åringen overfor Dagbladet.

- Demotiverende

Til tross for at det var Røed som fikk peke ut tvekampgren, der valget falt på tautrekking, var 30-åringen sjanseløs mot konkurransemotstanderen - i alle fall etter tv-bildene å dømme.

- I virkeligheten varte tvekampen i 25 minutter, så jeg ga meg ikke lett. Men jeg skjønte, da Eunike fikk tak i den første hesteskoen (man må få tak i tre hestesko for å vinne, journ.anm.), at løpet var kjørt, sier Røed, og fortsetter:

- De fleste andre deltakerne håpet at Eunike skulle vinne, noe som var ekstremt demotiverende å høre på. Det endte med at jeg ga opp, og tenkte: «Fuck it, det var hyggelig så lenge det varte. Nå er det på tide å komme seg hjem».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer