Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Mesternes mester» 2017:

Sendt ut av «Mesternes mester»: - Alt skal være så perfekt

Else-Marthe Sørlie Lybekk måtte takke for seg etter kveldens episode av «Mesternes mester». 

MISSET SEMIFINALEN: Else-Marthe Sørlie Lybekk måtte forlate konkurransen like før semifinalen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
MISSET SEMIFINALEN: Else-Marthe Sørlie Lybekk måtte forlate konkurransen like før semifinalen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): I kveld var det duket for nok en nattest under «Mesternes Mester» på NRK.

Det ble en spennende kamp da den pensjonerte håndballspilleren Else-Marthe Sørlie Lybekk (38), møtte kickbokser Tonje Sørlie (35) til nattest.

De hadde begge vært i nattest tidligere, så alt lå i deres hender for at dette skulle bli en hard kamp.

Røk ut rett før semifinalen

Lybekk angrer imidlertid på at hun ikke satset mer under kveldens konkurranser. Og det er én gren hun gjerne skulle kjørt på i.

- I kube-konkurransen fikk jeg null poeng. Jeg skulle heller ha satset litt mer og ikke jobbet for å få den så perfekt. Men det er vel sånn vi mennesker er skrudd sammen. Alt skal være så perfekt, sier Lybekk til Dagbladet.

Etter kveldens konkurranser havnet Lybekk på nest nederste plass på sammenlagtlisten, og ble valgt ut til nattest av Sørlie.

Lybekk fikk derfor velge gren, og valgte reaksjon.

I reaksjonsøvelsen blir duelantene plassert foran fem lysstaver, som kan slukne uten forvarsel. Deltakeren som først griper staven uten lys, vinner omgangen.

Etter at Sørlie klarte å rive til seg de to første pinnene, måtte hun se seg slått og forlate konkurransen, like før semifinalen.

- Der og da var det veldig kjedelig å ryke ut, sier Lybekk som gjerne skulle vært i neste ukes semifinale.

- Jeg ville gjerne vært lenger. Jeg hadde jo som mål å komme så langt som mulig, forteller Lybekk og legger til at hun imidlertid ikke syntes det var så altfor trist å reise fra de andre, til tross for det gode vennskapet de hadde fått.

- Det var litt dumt å måtte reise fra de andre, for vi hadde det kjempefint sammen. Men likevel var det veldig kort tid igjen, sier hun og trekker fram et av sine beste minner.

- Jeg er ganske stolt over at jeg slo ut Eldar i forrige nattest, sier hun og forteller at det var da hun virkelig kjente på konkurransetrykket.

38-åringen er imidlertid stolt over egen mestring og for at fokuset har vært på rett plass under konkurransen.

- Det var ekstra gøy i de konkurransene man gjorde det bra i, forteller hun.

GOD STEMNING: De tidligere idrettsutøverne knyttet tette bånd i Hellas under inspillingen. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
GOD STEMNING: De tidligere idrettsutøverne knyttet tette bånd i Hellas under inspillingen. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET

Vis mer

Lybekk er den sjette deltakeren som forlater NRKs populære realityprogram. Fortsatt er fotballspiller Frode Grodås, snøbrettkjører Helene Olafsen, skihopper Anders Jacobsen og kickbokser Tonje Sørlie med i konkurransen om å bli årets «Mesternes mester».

Daglig kontakt

Idrettsutøverne ble godt kjent etter flere uker i samme hus og før premieren på «Mesternes mester» røpet deltakerne hvordan de holder kontakten etter deltagelsen.

TEKSTER SOM BARE DET: Årets deltakere Frode Grodås (51), Odd Sørli (62), Anita Moen (49), Ine Barli (51), Bartosz Piasecki (29), Helene Olafsen (26), Else-Marthe Sørlie Lybekk (38), Tonje Sørlie (35), Eldar Rønning (34) og Anders Jacobsen (29) virket alle stolte av hvordan de holder kontakten gjennom «WhatsApp». Her er alle ti sammen på premieren av «Mesternes Mester». Foto: Scanpix. 
TEKSTER SOM BARE DET: Årets deltakere Frode Grodås (51), Odd Sørli (62), Anita Moen (49), Ine Barli (51), Bartosz Piasecki (29), Helene Olafsen (26), Else-Marthe Sørlie Lybekk (38), Tonje Sørlie (35), Eldar Rønning (34) og Anders Jacobsen (29) virket alle stolte av hvordan de holder kontakten gjennom «WhatsApp». Her er alle ti sammen på premieren av «Mesternes Mester». Foto: Scanpix.  Vis mer

– Vi har en egen app, sa Odd Sørli (62) som hadde med seg datteren Mia. Hun rettet på faren og fortalte at han mente chatteprogrammet «WhatsApp».

– Vi er nesten daglig i kontakt på den måten og det er veldig hyggelig, fortalte Sørli på premierefesten for programmet.

Også flere av deltakerne hang seg på og fortalte om den daglige kontakten.

- Det var ingen som hadde spisse albuer i den gjengen som var nå, sa Ine Barlie (51) som fortalte at også hun nesten har daglig kontakt med de andre deltakerne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media