Erik Anders Sæter:

Sendt ut av «Paradise» rett før finaleuka. Ikke bitter

Erik Anders Sæter ble sendt ut av tv-hotellet mandag kveld.

SLÅTT UT: Erik Anders Sæter måtte se seg slått uka før finalen på «Paradise Hotel», takket være Kristian Renè Johansen og Charlotte Helm. Foto: TV3
SLÅTT UT: Erik Anders Sæter måtte se seg slått uka før finalen på «Paradise Hotel», takket være Kristian Renè Johansen og Charlotte Helm. Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det begynner å tilspisse seg i Mexico på «Paradise Hotel», da det denne uka er duket for semifinaleuke.

Bare fire par er igjen på hotellet, og siden Kristian Renè Johansen (27) og Charlotte Helm (21) stakk av med seieren forrige uke, gikk de inn i den nye uka med stor makt.

Allerede ved frokostbordet i mandagens episode fikk deltakerne vite at det skulle sjekke ut én person allerede samme kveld, men lite visste de da at det lå et ekstra brev og ventet på Helm og Johansen.

- Kunne bare peke

De tok fikk nemlig makten til å velge hvem de ville sende hjem. For Erik Anders Sæter (21) sitt store nederlag havnet valget på ham, og nordlendingen måtte dermed sjekke ut av det skandaleombruste hotellet.

- De kunne jo bare peke på den de ville ha ut. Det var utrolig dumt at det var de som fikk den makten, forteller Sæter til Dagbladet.

Nå som det nærmer seg selveste finalen har deltakerne på hotellet begynt å tenkte annerledes. Og det er nettopp det 21-åringen tror har straffet seg for hans del.

- Folk har begynt å tenke på stemmer i en eventuell finale, og man vil jo få ut de som kan hanke mange stemmer, sier han, og legger til at det dermed kan være vanskeligere for nyere deltakere å kunne vinne en slik stemmeavgjørelse i finalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer