Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Erik Anders Sæter:

Sendt ut av «Paradise» rett før finaleuka. Ikke bitter

Erik Anders Sæter ble sendt ut av tv-hotellet mandag kveld.

SLÅTT UT: Erik Anders Sæter måtte se seg slått uka før finalen på «Paradise Hotel», takket være Kristian Renè Johansen og Charlotte Helm. Foto: TV3
SLÅTT UT: Erik Anders Sæter måtte se seg slått uka før finalen på «Paradise Hotel», takket være Kristian Renè Johansen og Charlotte Helm. Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det begynner å tilspisse seg i Mexico på «Paradise Hotel», da det denne uka er duket for semifinaleuke.

Bare fire par er igjen på hotellet, og siden Kristian Renè Johansen (27) og Charlotte Helm (21) stakk av med seieren forrige uke, gikk de inn i den nye uka med stor makt.

Allerede ved frokostbordet i mandagens episode fikk deltakerne vite at det skulle sjekke ut én person allerede samme kveld, men lite visste de da at det lå et ekstra brev og ventet på Helm og Johansen.

- Kunne bare peke

De tok fikk nemlig makten til å velge hvem de ville sende hjem. For Erik Anders Sæter (21) sitt store nederlag havnet valget på ham, og nordlendingen måtte dermed sjekke ut av det skandaleombruste hotellet.

- De kunne jo bare peke på den de ville ha ut. Det var utrolig dumt at det var de som fikk den makten, forteller Sæter til Dagbladet.

Nå som det nærmer seg selveste finalen har deltakerne på hotellet begynt å tenkte annerledes. Og det er nettopp det 21-åringen tror har straffet seg for hans del.

PÆRRA-PREIK: Julie Grindbakken, Erik Sæter og Ingrid Aguliuz gjester Pærra-preik. De har alle spilt spillet i ekte «Game of Thrones»-stil, og som i fantasy-serien, så ble det litt sex også. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Vis mer Vis mer

- Folk har begynt å tenke på stemmer i en eventuell finale, og man vil jo få ut de som kan hanke mange stemmer, sier han, og legger til at det dermed kan være vanskeligere for nyere deltakere å kunne vinne en slik stemmeavgjørelse i finalen.

Ikke bitter

- De er jo bare der, de har jo ikke sjans til å vinne uansett. Jeg vet det var en del uenigheter mellom Helm og Johansen, men den eneste måten å vinne på for nye deltakere er jo å stå i en finale med andre nye deltakere, sier han.

Når det er sagt er ikke Sæter bitter for å måtte sjekke ut så nære en finale.

- Jeg kom for å vinne. Jeg kom ikke for å ta en andre- eller tredjeplass. Så om jeg hadde røket i uke to eller nå, blir akkurat det samme, sier han.

Johansen og Helm legger heller ikke skjul på at det var stor uenighet om hvem de ville skulle sjekke ut av hotellet.

- Det ble litt loddtrekning der. Jeg prøvde å tenke litt annerledes, og tenkte kanskje at det kunne være lurt å spare på Erik slik at jeg kunne spille med han videre. Men jeg angrer ikke på at valget falt på ham, sier Kristian Renè Johansen og legger til:

- Han ville jo ha ut meg.

OPPSUMMERER: Kristian René Johansen gjester 17. mai-utgaven av «Pærra-preik», hvor sesong 10 av «Paradise Hotel» oppsummeres så langt. Kristian René skyter voldsomt av årets utgave. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/bkgpz8K0tqs Vis mer

- Er et spill

Heller ikke Charlotte Helm angrer på valget som ble tatt mandag kveld.

- Erik var jo grunnen til at Caroline måtte sjekke ut, og samtidig så er han en person som kan få mange stemmer i en finale. Han var min største trussel der inne. Jeg angrer ikke på valget mitt, sier Helm til Dagbladet.

Selv om Sæter virket tilsynelatende bitter under episoden der han innser at han ryker, kan Charlotte fortelle at det ikke er noen konflikter mellom dem i dag.

- Vi alle skjønner jo at det er spill der inne. Vi kommer godt overens i dag, sier hun.

Under oppholdet til Sæter oppsto det søt musikk mellom ham og den meddeltakeren Ingrid Fosså Aguiluz (21), som måtte sjekke ut noen uker før ham.

Ble kjærester

Omtrent en måned etter at serien begynte å rulle på skjermen, klarte de ikke lenger å skjule følelsene sine for hverandre.

Overfor Dagbladet bekreftet reality-duoen at de har forelsket seg i hverandre.

- Vi har holdt dette inne en stund etter at vi kom hjem, men ja, vi er kjærester, kunne duoen avsløre i et tidligere intervju med Dagbladet.

- Vi fikk følelser for hverandre inne på hotellet, og vi har vært flinke til å være med hverandre på utsiden. Vi har blitt bedre kjent, også har ting bare blitt sånn, sa Aguiluz i samme intervju.

Sæter kan derimot fortelle at det var godt å se igjen kjæresten da han sjekket ut av hotellet mandag kveld.

SLAKTES: Ann Marielle Lipinska og Mathias Pettersen imponerte hverken deltakere eller dommere under kåringen av Mr. og Mrs. Paradise denne uka. Kristian René Johansen gjester 17. mai-utgaven av «Pærra-preik», og det var flere som skuffet han i konkurransen. Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/... Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!